SESTAVA KOLA - 12.kolo ČFL , 2016-2017

Datum kola: 28.10.2016

0

Další kolo ČFL je za námi. My jako už tradičně vybíráme ideální jedenáctku kola a na vás je rozhodnout svými hlasy, kdo bude vyzpovídán jako Hráč kola! Tak do toho...

Michal Soukup nejenže si připsal výborné zákroky, ale dlouhým nákopem dokonce asistoval u Hřebečkovy branky!

 

Pavel Tvaroha pomohl dobrým výkonem na kraji obrany k remíze s Převýšovem, domácí se nakonec radovali ze dvou bodů. Tomáš Bohánek byl zase součástí pevné královodvorské obrany. Michal Horák krotil se svými spoluhráči úspěšně aktivní Litoměřicko.

 

David Pozníček dal branku, byl na něj penaltový faul a měl tak velký podíl na výhře Vltavínu. Petr Mužík patřil k nejlepším hráčům svého celku a přihrál na dvě branky, a to včetně té Fořtovy vítězné z nastavení. Vladimír Pokorný skutečně paráně oslavil své narozeniny - dvakrát se trefil do písecké sítě. A prosadil se i Lukáš Kopecký, chrudimskou výhru uzavřel krásnou ránou, kopačky měl i ve druhé brance, když si záložníkovo zakončení hosté srazili do vlastní sítě. Stanislav Hřebeček se zaskvěl dvěma góly do sítě Benešova.

 

Pavel Fořt ukázal své kvality a dal dvě branky Domažlic, kterými tak zařídil týmu výhru v souboji s Vyšehradem. Richard Jukl se zase předvedl krásnou ránou, kterou potvrdil výhru hradecké Olympie.

 

Komu dáte svůj hlas?




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 31.10.2016 12:11 do 02.11.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.