SESTAVA KOLA - 13.kolo Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 30.10.2016

1

Hradec těsně porazil venku Pustou Polom a je polovičním mistrem. Vávrovice nadále tápou, když nad jejich síly byly Malé Hoštice. Stěbořice byly v derby šťastnější. Další derby vydřely Jakartovice pro sebe v zápase s Litultovicemi. Bělá má první bod, když remizovala v Opavě. Vřesina dala búra Kobeřicím. Budišov vyprovodil Hněvošice taky s pětkou.

Do branky získal nominaci Michal Krystýn z Pusté Polomi, který kromě mnoha šancí, zneškodnil i penaltu. V obraně máme čtyři členy. Vítězslav Čech z Vřesiny je autorem dvou branek. Erik Klinger z Hoštic vygumoval ofenzivu Vávrovic. Stejně si počínal v budišovském dresu Jakub Lasák a v jakartovickém Dominik Filip. Záloha se skládá ze tří členů. Břetislav Malček skvěle rozděloval balony a čistil střed pole. Stejně si počínal nestárnoucí Ladislav Lebeda z Hlavnice. Jiří Richter vstřelil branku, která zajistila Bělé první bod. V útoku je bojovník z Hradce Pavel Valenta. Dvougólový střelec z Hoštic Martin Slíž a autor hattricku budišovský Jan Kuric.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 30.10.2016 18:00 do 02.11.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
31. 10. 2016 08:27
Lasak je pan !