SESTAVA KOLA - 9.kolo Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída , 2016-2017

Datum kola: 23.10.2016

0

Hlasujte o nejlepšího hráče 9. kola IV. třídy Plzeň - jih. Vybírat můžete mezi střelci hattricku, nebo také podpořit někoho z defenzivnějších hráčů. 

Ladislav Zekucia (TJ Záhoří) – Do branky do sestavy jsme nakonec zvolili gólmana Záhoří, jenž přihlížel, jak jeho spoluhráči decimují Líšinou, a navrch si připsal čisté konto.

Vladimír Tomana (SK Nezbavětice) – Obránce Nezbavětic plnil dobře roli svoji roli v zápase proti Soběkurám a pomohl svému týmu nejen k vítězství, ale i čistému kontu.

Josef Pravda (TJ Seč) – Stoper Seče dobře plnil roli posledního hráče a zezadu jistil své spoluhráče. Nevyvarovala se mu sice jedna slabší chvilka, ale přesto předvedl zodpovědný výkon.

Jan Hrubý (TJ Mantov) – Záložník Mantova chytil proti Neurazům střeleckou slinu a dvakrát zacílil přesně do černého.

David Marek (TJ Sokol Soběkury) – Šestnáctiletý mladík subtilní postavy odehrál v sezoně první celé utkání v dresu Soběkur, vzhledem k velké marodce v jeho mužstvu. S těžkou zkouškou se popasoval na výbornou a odehrál proti Nezbavěticím dobrý zápas.

Zdeněk Cimbota (TJ Letná B) – Střední záložník rezervy Letné nepomohl sice svému mužstvu k zisku bodů proti vedoucím Blovicím, ale v zápase blýskl nádhernou trefou.

Radek Šabata (TJ Blovice B) – Útočník blovické rezervy pomohl svému mužstvu k vysokému vítězství na hřišti Letné B vstřeleným hattrickem.

Filip Pelouch (TJ Záhoří) – Útočník Záhoří gólově řádil v zápase proti Líšiné, které nasázel tři góly.

Matěj Douša (Hradec B) – Forward Hradce B se znovu probojoval do sestavy kola, když pomohl dvěma góly svému mužstvu k těsnému vítězství proti Seči. Navíc vstřelil i vítěznou branku svého mužstva, která padla pár minut před koncem zápasu.

Petr Hodina (TJ Blovice B) – Blovický veterán i v pětapadesáti letech hýří aktivitou v útoku a nyní se podílel jednou vstřelenou  na demolici Letné B.

Marian Vladař (TJ Tatran Neurazy) – Ostřílený útočník sice nepomohl Neurazům k zisku bodů proti Mantovu, ale aspoň se prosadil po hezké akci. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 25.10.2016 06:58 do 26.10.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.