SESTAVA KOLA - 10.kolo Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída , 2016-2017

Datum kola: 23.10.2016

0

Desáté kolo je již minulostí, přineslo několik vyrovnaných zápasů ale i jasných vítězství. Vstiš dále opanovává třetí třídu, Lužany nestačily ve šlágru kola na Blovice, Chlumčany znovu vyhrály a Dnešice stále marně hledají cestu z krize. To je ve zkratce uplynulé kolo a my se teď pojďme podívat na jedenáctku těch nejlepších. Svého favorita podpořte hlasem, v případě registrace může být Vaše podpora ještě mohutnější. 

Jakub Maršálek - Ptenín veze cenné dva body z Poříčí a velký podíl na tom má Jakub. Ten celý zápas držel svůj tým a inkasoval pouze z penalty. V rozstřelu pak zajistil druhý bod. 

 

René Vaidiš - V zápase s Ptenínem převládaly kvalitní obrany nad útokem. René podal dobrý výkon a nepouštěl soupeře do velkých šancí. 

 

Zdeněk Švec - Obrana Chlumu si dokázala poradit s rychlími útočníky Merklína. Zdeněk patřil k oporám obrany a vyrázně tak pomohl k cennému bodu.

 

Zdeněk Bešta - Stejně tak musíme ale vyzdvihnout obranu Merklína, která pustila soupeře jen do minima šancí. V ní odehrál svůj stabilně dobrý výkon Zdeněk.

 

Miroslav Greguš - Kapitán Dvorce dirigoval se středu pole hru svého týmu, navíc se dokázal také dvakrát prosadit a velkou měrou tak pomohl k remíze 3:3. 

 

Jakub Vodička - Vstiš si v těžkém zápase poradila s Lukavicí a její nejlepší hráčem tentokrát nebyl útočník ale krajní záložník. Jakub bojoval, pomáhal bránit i útočit a spoluhráče zásoboval nebezpečnými pasy. Pomohl také vytvořit některé brankové příležitosti. 

 

Jan Havlíček - Chlumčany si zastřílely v Dnešicích a Jan byl ústřední postavou. Ve střelecké listině jeho jméno najdete jen jednou, ale u dalších pěti góly asistoval!

 

Václav Šašek - Lužany sice prohrály ale Václavův výkon lze stejně hodnotit jen v superlativech. 

 

Jiří Průcha - Záložník Střížovic byl jednou z hlavních postav zápasu, rozdával přesné balony a po jeho střele padl rozhodující gól zápasu. 

 

Vít Pikhart - Útočník Letin předvedl dobrý výkon, dostával se do šancí a připravoval horké chvilku pro soupeřovo obranu. Svůj výkon korunoval dvěma přesnými zápasy. 

 

Josef Diviš - Blovice dál stíhají Vstiš a velký podíl na tom má kvalitní útok. Do sestavy kola jsme se tentokrát rozhodli umístit střelce poslední branky.

 

 

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 24.10.2016 18:57 do 26.10.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.