SESTAVA KOLA - 10.kolo Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 16.10.2016

0

Dva zápasy skončily výsledky 6:0 a jediný výsledek skončil nerozhodně. Střelecky se nejvíce zaskvěl pendl Stejskal z Olešníka - dosáhl hattricku. V brance zase čaroval jankovský Pavelec, který dlouho držel naděje v zápase s Hlubokou B. Pro všechny kandidáty na Hráče kola hlasujte klasicky do středy. 

V bráně to tentokrát byla jasná volba! Pavelec přiváděl hlubocké hráče k šílenství. 

 

Hrdějovický Holomel se podepsal pod jasnou výhru se Stropnicí. Maliňák zase vyválčil se svými spoluhráči bod na Srubci, kde se jeho mužstvo spíše bránilo. Šťastný v obraně Mladého hrál bezchybně a často přerušoval brejky Neplachova. Filištein hrál v dresu Boršova další dobrý zápas a pomohl k výhře.

 

Kukačka přispěl k výhře Hrdějovic nejen svou produktivitou, ale i dobrou hrou. Borovanský Pilát dal dvě branky a zajistil výhru proti Týnu B. Neplachovský Hruška sice k bodům nepomohl, ale svojí bojovností patřil k jedním z nejlepších na hřišti. Jan Petr ze Srubce makal v záloze i útoku, k více než bodu to bohužel pro něj a jeho posluhráče nestačilo.

 

Filip Faktor z Borovan sice branku nevstřelil, nicméně bylo ho plné hřiště. Kdo branky střílel, to je matador Stejskal, který pomohl béčku Olešníka. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 17.10.2016 20:27 do 19.10.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.