SESTAVA KOLA - 9.kolo Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída , 2016-2017

Datum kola: 16.10.2016

0

Děváté kolo je již minulostía nás teď čeká zrekapitulovat to nejlepší. Blovice si vyšláply na oslabené Dnešice a ádl stíhají Vstiš, ta nezaváhala a veze tři body z Ptenína. Chlumčany pokračují v nastoleném trendu a znovy vyhrály o tři branky. To je ve zkratce uplynulé kolo a my se teď pojďme podívat na jedenáctku těch nejlepších. Svého favorita podpořte hlasem, v případě registrace může být vaše podpora ještě mohutnější. 

Michal Zbiň - Ve Dvorci byl Michal tím důvodem, proč se do poslední minuty bojovalo a body. Pochytal několik střel, ale hlavně zlikvidoval dvě penalty!

 

Tomáš Maday - Vstiš jde do každého zápasu jako favorit, což určitě není lehká pozice. V Pteníne se toho ale zhostila výborně a to především díky tomu, že eliminovala útočné výpady domácích. Tomáš byl navíc označen za muže zápasu. 

 

Miloslav Hořký - Výkon Lužan i přes výhru nebyl příliš povedný a z průměru vyčnívalo jen pár jedinců. Jedním z nich byl i Miloslav, který navíc svou ranou otevřel skóre. 

 

Radek Kokoška - Lukavice podala výborný výkon proti Letinám a trenér chváli všechny. My jsme do našeho výběru vybraly střelce první branky, který navíc soupeře nedovolil ani jednou skórovat. 

 

Martin Šlajs - Chlum tahal po většinu zápasu za kratší konec. Přesto vytěžil tři body. A to hlavně díky poctivé obraně. Tu na levé straně hájil Martin. Soupeře k ničemu nepustil a byl zvolen hráčem zápasu. 

 

Lukáš Velek - Hráči Merklína před zápase zapíjeli dceru jednoho z hráčů a na výkonu to bylo znát. Lukáš ale nepil a byl snad jediným světlým článkem Merklína. 

 

Jindřích Kříž - Dvorec stále nepodává optimální výkony. Tentokrát to ale naštěstí na body stačilo. Důležitou první branku dokázal vsítit právě Jidnřich. 

 

Ondřej Homolka - Poříčí dokázalo přehrávat Chlum, za zálohy to dirigoval právě Ondřej. Přesnými přihrávkami připravil několik nadějných pozic pro spoluhráče. 

 

Petr Valeš - Mladý ofenzivní hráč Strížovic podal proti Clumčanům dobrý výkon korunovaný brankou. V sestavě kola se objevil také jako ocenění jeho přínosu pro tým v celé dosavadní sezóně. 

 

Václav Davídek - Blovice měly usnadněnou pozici nedostatkem hráčů Dnešic. Přesto podaly velmi dobrý výkon a nedaly hostům sebemenší šanci. Václav se na tom podílel hattrickem. 

 

Tomáš Benedikt - Chlumčany se v posledních kolech konečně naučily střílet branky a tentokrát to poznaly Střižovice. Tomáš podal výborný výkon a byl téměř všude, soupeře zatěžkal třemy góly.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 17.10.2016 17:10 do 19.10.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.