SESTAVA KOLA - 10.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2016-2017

Datum kola: 16.10.2016

0

V sestavě 10. kola se nachází hned dvojice brankářů. Opět se dařilo ofenzivním hráčům, z nichž nejvíce vyčníval čtyřgólový Šemro, který stihl hattrick čtrnáct minut. Pokud máte v sestavě svého favorita posílejte mu hlasy do středeční 12 hodiny.

V brance zazářili v tomto kole hned dva brankáři. Ondřej Brůha z Rudolfova B se mohl koukat na gólový koncert svého týmu, který sedmi góly zničil domácí Vrábči. Jenomže zase tak snadné to v brance neměl. Domácí hráčům pochytal co se dalo, včetně pokutového kopu. Zakládal gólové akce svého týmu a skvěle četl hru. Smolně kapituloval z nohy spoluhráče Kroufka. Druhým brankářem, který byl oporou pro svůj tým byl Petr Beneda z Nových Hodějovic. Ten vychytal střelce Ledenic a hlavně díky jeho výkonu si Hodějovice odvezly domů tři body.

 

Netradičně na pozici stopera nastoupil Miroslav Tošner ze Slavče. Loňský nejlepší střelec soutěže si však na nové pozici počínal velmi dobře. Na pozici předstopera, pak zahrál velmi dobrý zápas dorostenec Pert Šimek z Mladého B.

 

V záloze přejdeme ke střelcům z nedělního odpoledne ve Štěpánovicích. Tam se o branky Římova podělili Petr Žáček, který třetí brankou pečetil výhru svého týmu. Jeho spoluhráč Pavel Maršík, zase svůj tým dvěma góly v rozmezí osmi minut nastartoval ke třem bodům. V záložní řadě opět spolehlivě zahrál Jakub Šíma z Nových Hodějovic, který svůj výkon korunoval vstřelenou brankou. Za Rudolfov B se gólově dařilo Marku Sládkovi, který se dvěma góly podílel na kanonádě svého týmu.

 

Jeho spoluhráč Martin Pfleger pak svou rychlostí, dělal problémy domácí obraně a dvakrát ji dokázal pokořit. Sestavu pak zakončíme dvojicí hráčů z Trhových Svinů B. Jejich tým měl raketový nástup na hřišti Černého Dubu a po půl hodině bylo vlastně po zápase. Jednou trefou se na výhře podílel Ondřej Hruška. Hned čtyřmi brankami pak zničil domácí obranu Jiří Šemro, který všechny branky vměstnal do 32 minut. O budoucnost fotbalu ve Svinech, tak nemusí mít strach, protože oba hráči spadají ještě do dorostenecké kategorie.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 16.10.2016 20:37 do 19.10.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.