SESTAVA KOLA - 9.kolo Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 09.10.2016

0

V ideální jedenáctce 9. kola se opět objevují dva fotbalisté Boršova, jenž vládne OP. Dva zástupce má Týn nad Vltavou B, který smáznul jiný B tým, Hrdějovice. V sestavě jsou i další hráči, kteří se ukázali v dobrém světle a vy je máte možnost podpořit svými hlasy do středy 12:00! Přihlášeným uživatelům se hlasuje určitě mnohem lépe. 

Jíša vychytal nulu na půdě Olešníku B a pomohl tak udržet krok Hluboké B v popředí tabulky. 

 

Úplně nejvýš je se svým celkem Fessl, který předvedl dobrý výkon v souboji se Srubcem. Rozhodující branku vstřelil Simandl, který z postu stopera vícekrát podpořil jankovský útok. Lukeš zas brousil lajnu proti Hrdějovicím B a přidal i branku.

 

Jeho spoluhráč Holinka režíroval hru Olympie a jako obvykle rozdával přesné pasy. Mládský Tondr určitě nemohl být spokojený po domácí prohře, svůj tým ale táhl srdnatě. Kapitán H. Stropnice Holej vedl svůj celek za vítězstvím proti D. Vodě B. Poslední do party záložníků se v sestavě kola matador Knietel, který se snažil dát řád rozhárané hře Čtyř Dvorů B.

 

Trojice útočníka si nominaci zasloužila za své branky. Petr Šteyer vstřelil branku jednu a ta na body nestačila. Borovanský Faktor se prosadil dvakrát a pomohl aspoň k bodu. A tři branky pak vstřelil Čuřík, jemuž mu na to stačil první poločas. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 10.10.2016 18:34 do 12.10.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.