SESTAVA KOLA - 8.kolo Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída , 2016-2017

Datum kola: 09.10.2016

0

Pdzimní část sezóny se nám pomalu, ale jistě chýlí ke konci. Za námi je již osmé kolo a i to přineslo spousty krásných fotbalových akcí, hezkých gólů ale i spousty karet. Chlumčany vyhrály podruhé v řadě a stoupají tabulkou. Vstiš dále kraluje i když jí Chlum dost potrápil, na druhé místo poskočily Blovice a Dnešice dále tápou. To je ve ztratce uplynulé kolo a my se teď pojďme podívat na jedenáct nejlepších. Svého favorita podpořte hlasem a dopomožte mu k vítězství.

 Michal Hůla - Jestli letos bylo něco, na co se v Chlumčanech dalo spolehnout, byl to výkon jejich jedničky. Nejinak tomu bylo i proti Dvorci. Michal předvedl řadu povedených zákroků a především v druhém poločase držel vedení svého týmu. 

 

Filip Brunda - Poříčí hrálo proti silným Lužanům. Obrana v čele s Filipem si počínala ale skvěle a krom jedné situace neumožnila soupeři skórovat. Filip navíc z penalty přidal i vítězný gól. 

 

Milan Lepší - Veterán Losiné si odehrál svůj standartně dobrý výkon. Dokázal navíc také podpořit útok a v 19. minutě vyrovnal na 1:1. 

 

Ondřej Laibl - Blovice poslední zápasy šlapou jako hodinky a i přes těžký průběh vezou všechny body z Merklína. Hodně se na tom podílel i Ondřej, jemuž se dařilo zastavovat rychlé útočníky soupeře. Navíc v 85. minutě se dokázal po standartce prosadit a zařídit tak tři body pro jeho tým. 

 

Lukáš Heřman - Chlum věděl, že jede na hřiště prvního týmu s obrovskou útočnou silou. Ale nezalekl se toho a podal dobrý výkon. O kousek výš než ostatní ještě vyčníval výkon Lukáše. Ten odehrál kus zápasu v záloze kde vstřelil krásný gól a zbytek času ztrávil v obraně kde si dokázal pohlídat rychlé střelce domácích. 

 

Jakub Hrádek - Jediný střelec Merklína v zápase. Jeho výkon byl kvalitní a byl stálou hrozbou pro obranu soupeře. Gól který vstřelil byl navíc velice povedený a přecházela mu pěkná individuální akce.

 

Martin Havránek - Kapitán Lužan předvedl povedený výkon, rozdával přesné přihrávky a vymýšlel útočné akce. Nakonecto ale na body nestačilo.

 

Attila Csiki - Nová akvizice se hned ve svém prvním utkání a Střížovice uvedla parádním výkonem. Byl u všeho podstatného a neustále vytvářel nebezpečné šance.

 

Daniel Ščíslák - Lukavice si přivezla bod z Losiné a velký podíl na tom měl Daniel. Soupeřova obrana si snbím nevěděla rady a podle toho to dopadlo. Dva vstřelené góly a jedna asistence. 

 

Ondřej Vodička - Každé kolo se Ondřej uchází o nominaci.A i tentokrát si jí zaslouží. Leč nebyl nikdo označen za muže zápasu tak dvě asistence a jeden gól si o nominaci říkají sami.

 

Petr Brašna - Klíčový hráč ofenzivní hry Letin. Když chybí je to znát. Tentokrát ale na zápas byl a spolu s Martinem Kaslem vytvořili útočné komando které smetlo Ptenín. Po zásluze byl vyhlášen hráčem zápasu. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 10.10.2016 17:06 do 12.10.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.