SESTAVA KOLA - 10.kolo Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017

Datum kola: 09.10.2016

2

Dobroslavice otočily zápas s Hatí a jsou nadále v čele tabulky. Dolní Benešov si docela snadno poradil s Darkovicemi. Bohuslavice uštědřily doma devítku Oldřišovu. Závada obrátila zápas se Štěpánkovicemi. Služovice vyhrály nejtěsnějším rozdílem nad Darkovičkami. Sudice vyrovnaly se Strahovicemi až v nastavení. 

V bráně je původem útočník, který zaskakoval za něpřítomného brankáře. Služovický Tomasz Borecki dokázal udržet čisté konto. Obrana čítá tři členy. Jistým výkonem a asistenci u branky si nominaci zasloužil sudický Michal Pitra. Skvělý výkon a asistenci si připsal služovický Petr Kriebel. Branku vsítil dolnobenešovský Jakub Janovský.  Záložní řada je pětičlenná. Ivo Dominik z Bohuslavic dával dvě branky do sítě Oldřišova. Jakub Stříbný ze Strahovic je autorem jediné branky svého týmu. Tomáš Janeček ze Závady zase rozhodl zápas se Štěpánkovicemi. Pavel Baránek ze Sudic byl hnacím motorem většiny akcí svého týmu. Jan Stupka dvěma góly zajistil výhru svého týmu nad Hatí. V útoku jsou třígólový šuteři. Bohuslavický Jan Vitásek a dolnobenešovský Richard Husovský.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 09.10.2016 20:40 do 12.10.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
9. 10. 2016 21:00
Omlouvám se, na mém důchodcovském mobilu mi to T9 překlepla na Pavel místo Karel, sportu zdar a fotbalu zvláště.
9. 10. 2016 20:57
Zdravím všechny fotbalové fanšmejkry. Tak teď jsem ve svém bohatém životě viděl všechno. Jakub Janovský aspiruje na hráče kola? Neuvěřitelné. Ten kluk se v šesté minutě ukopne a s pomocí tyče se balon odrazí do branky. Od té doby ten kluk byl nulový. Mladý kluk a zbytek zápasu jen odchodil, katastrofa, ale co se dá čekat v dnešní době od těch mladých když se třepou na večer jak se ožerou. Váš fanda Pavel.