SESTAVA KOLA - 5.kolo Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída , 2016-2017

Datum kola: 25.09.2016

0

Fotbalisté Blovic poprvé ztratili jeden bod v sezoně, když až po pokutových kopech zdolali Hradec B. Mantov zvládl derby a vyplenil hřiště Záluží. Hlasujte proto pro nejlepšího hráče uplynulého 5. kola IV. třídy Plzeň - jih! 

Brankář:    

Petr Lösch (TJ Sokol Soběkury) – Soběkurský gólman udržel proti Neurazům nulu a připsal si druhé čisté konto v této sezoně. Navíc se znovu zapojoval aktivně do rozehrávky a pomáhala svým obráncům. Defenzíva Soběkur celkově drží třízápasovou sérii bez inkasované branky.

 

Obrana:

 

Milan Klich (TJ Sokol Líšiná) – Obránce Líšiné patřil v utkání proti Letné v necelých padesáti letech k hlavním tahounům svému týmu. Líšiná sice proti rozjeté Letné B vysoko prohrála, ale zkušený stoper vstřelil alespoň čestnou branku svého týmu, když se prosadil ze standardní situace.

Luděk Varga (SK Hradec B) – Stoper Hradce B předvedl proti prvním Blovicím výborný výkon v obraně a jako kapitán řídil zezadu celý tým.

Radek Černovský (TJ Seč) – Obránce a kapitán Seče byl sice u vysoké porážky svého týmu, ale přesto předvedl na hřišti dobrý výkon. V závěru zápasu se navíc vysunul až na hrot, kde se ještě pokoušel zvrátit nepříznivý stav duelu.

 

Záloha:  

Vladimír Tomana (SK Nezbavětice) – Gólové hody na hřišti Seče započal právě záložník Nezbavětic, jenž se trefil po centru ze strany.

Lukáš Brabec (TJ Tatran Neurazy) – Záložník Neuraz byl sice u porážky svého týmu, ale v utkání patřil na své straně k nejaktivnějším a rozjížděl všechny útočné akce Neurazských.

David Vávra (TJ Mantov) – Ofenzivní záložník Mantova se podílel na vítězství proti Záluží první brankou, která se ukázala nakonec jako vítězná.

 

Útočník:  

Angel Ulč (TJ Mantov) – Střídající útočník Mantova vtrhl v 75. minutě na hřiště a ve zbývající části zápasu dvěma góly zpečetil vítězství svého týmu nad Zálužím.

Zdeněk Cimbota (Plzeň-Letná B) – Útočník Letné se podílel na šestigólové kanonádě do sítě Líšiné dvěma zásahy a navrch patřil k nejaktivnějším hráčům na hřišti.

Martin Oberdörfer (TJ Sokol Soběkury) – Soběkurský forward hýřil aktivitou a zajistil svému týmu vítězství dvěma přesnými zásahy.

Radek Šabata (TJ Sokol Blovice B) – Šestnáctiletý útočník Blovic vstřelil oba góly svého týmu, které nakonec stačily na zisk dvou bodů ze hřiště Hradce. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.09.2016 09:31 do 28.09.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.