SESTAVA KOLA - 5.kolo Karlovarský | 1.B třída , 2016-2017

Datum kola: 24.09.2016

0

Další kolo je minulostí a jako tradičně v pondělí Vám přinášíme sestavu kola, pro kterou můžete hlasovat do středečního poledne. V dnešní sestavě kola byl přetlak gólmanů, kteří předváděli výborné výkony a ne všichni se vešli do sestavy kola… Alespoň dva jsme tam dát ale museli…

 

Miroslav Svoboda – Brankář Kraslic, který chytil 2 pokutové kopy a podržel svůj tým, který vyhrál na penalty 5:4.

 

Stanislav Bikar – Brankář Plesné, který předvedl výborný výkon s Bochovem a výrazně se podílel na zisku dvou bodů, které si jeho tým z Bochova odvezl

 

Pavel Hekel  - Hráč Jáchymova, který vstřelil jednu branku a nastřelil v zápase se Skalnou tyč. Pavel patřil k nejlepším hráčům a ve svých 48 letech ukázal, že na hřiště ještě rozhodně patří.

 

Daniel Partyngl – Kapitán Kynšperku, který dal gól do šatny a srovnal tak stav zápasu na 1:1 s Loktem, který nakonec Kynšperk porazil 3:1 a po více než roce si připsal výhru na svém hřišti

 

Martin Čáp – Obránce Lokte, který patřil k nejlepším hráčům zápasu, bohužel pro něj a jeho tým podlehli Kynšperku 3:1 a nic na tom nezměnil ani jeho výborný výkon.

 

Ondřej Kucík - Krajní záložník Kynžvartu, který proháněl hráče Karlových Varů, na výhru to bohužel nestačilo a Vary vyhrály 2:5.

 

Gabriel Rešl - Krajní záložník Karlových Varů, který dal dvě krásné branky a byl vyhlášen jako hráč zápasu.

 

Petr Kalabza – Kapitán Rychnova, který ze středu zálohy dirigoval celou hru svého týmu, který si odváží z Kraslic alespoň bod za remízu 1:1.

 

Martin Heimerle – Pravý obránce Bochova, který podal výborný výkon a patřil k nejlepším hráčům na hřišti, Martin si plnil naplno své defenzivní úkoly a byl aktivní i směrem dopředu.

               

 

Tomáš Reitmeier – Je záložníkem Poříčí, který vstřelil v zápase s Hranicemi dva góly a patřil v zápase k nejlepším hráčům.

 

 

Vedana Marcel – Mladík ze Slavkova, který vstřelil v zápase dvě branky do sítě Krajkové a patřil k nejlepším hráčům na hřišti.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 26.09.2016 21:19 do 28.09.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.