SESTAVA KOLA - 6.kolo Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída , 2016-2017

Datum kola: 25.09.2016

0

Šesté kolo je za námi. Lužany stále vedou tabulku. Vstiš poprvé ztratila a Chlumčany i nadále tápou. To je strčuný pohled na tabulku po uplynulém kole. My seteď pojďme podívat na jedenáct těch nejlepších. Pro podporu svého favorita se nezapomeňte registrovat, ať můžete hlasovat každou hodinu a pomoct mutak k vítězství. 

Filip Jehlík - Filip je už klasicky velká opora Dnešic a vždydrží naději nabody do poslední chvíle. Tentokrát to ovšem nevyšlo. I přes to si zaslouží vyzdvihnout jeho výkon. 

 

Lukáš Heřman - Pravý obránce. Podal kvalitní a zodpovědný výkon. Zabránil jednomu gólu, kdy odkopával balon za již překonaným Kvíderou.

 

Václav Davídek - Blovice překvapily a porazily Vstiš na jejím hřišti. David se na tom podílel spolehlivým výkonem a vstřelenou brankou. 

 

Pavel Končel - Dovrec veze důležité tři body z Dnešic. Pavel odehrál v obraně dobrý zápas a zastavoval útoky domácích. Dokázal také vyrovnat na 1:1. 

 

Vilém Běhálek - Střížovice podaly velmi kvalitní výkon proti Lukavici. Totéž platí pro Viléma, ten odehrál kvalitní zápas. Výkon korunoval také brankou. 

 

Marek Kastner - Lukavicepatří mezi nejlepší týmy soutěže. Do Střížovic odjela hodně oslabená sestava. Přesto tam odehrála vyrovnané utkání. Obě branky svého týmu vstřelil právě Marek.

 

Josef Šobr -  Letní posila Ptenína podává stabilně dobré výkony. Ovšem tentokrát byl výkon ještě lepší. Nevynechal jediný souboj, rozdával přihrávky jak na běžícím páse. Jeho gól navíc rozhodl o vítězství. 

 

Filip Mádr - Losiná doma zdolala Chlum a to i díky výbornému výkonu Filipa. Ten nastoupil až do druhé půle a už po třech minutách dal rozhodující gól zápasu. 

 

Jan Janoušek - Chlumčany doma sahaly po bodech. Jan tomu pomohl jediným gólem svého týmu. Bohužel na body to opět nestačilo. 

 

Marek Frána - Lužany zatím neprohrály a nestalo se tak ani v Letinech. A to i díky dvěma brankám Marka, které znamenaly vítězství. 

 

Josef Novák - Poříčí doma přehrálo Merklín hlavně díky raketovému startu. O ten se dvěma góly postaral Josef a určil tak ráz utkání. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 26.09.2016 20:36 do 28.09.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.