SESTAVA KOLA - 6.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2016-2017

Datum kola: 18.09.2016

0

Máme před sebou další sestavu kola a s ní hlasování o nejlepšího Muža kola. V sestavě se nám objevuje hned dvojice brankářů, kteří stáli proti sobě v zápase Lipí - Úsilné. Oba se přičinili o konečný nerozhodný výsledek, velkou měrou. Pak následují ryze ofenzivní hráči a tak je řada hráčů v naší sestavě na netradičních postech. Svému favoritovi posílejte hlasy do středy do 12:00.

V zápase Lipí - Úsilné se vyznamenávali brankáři obou týmu. Jiří Macháček v brance Lipí musel několikrát podržet domácí naději na bodový zisk, zejména ve druhém poločase. Jeho protivník Robert Novák z Úsilného zase držel svůj tým v první poločase. V závěru utkání navíc čelil pokutovému kopu, který domácímu Mojžíšovi chytil. I díky výkonu obou brankářů skončil zápas nerozhodně 1:1.

 

Z klasických obránců podle informací zřejmě žádný nevynikal a tak se zbylá dvojice obranců, naší sestavy, tvoří ze záložníků. Václav Polida z Koloděj předvedl poctivou práci v záložní řadě a svým výkonem se přičinil o první výhru svého týmu v nové sezoně. Ondřej Houdek ze Žabovřesek odjezdil zápas na pravé lajně zálohy a po závěrečném hvizdu rozhodčího, mohl slavit se svými spoluhráči první domácí vítězství.

 

Tradiční oporou záložní řady Mokrého je Patrik Dvořák. Nejinak tomu bylo i na hřišti v Dubenci proti Dívčicím. Tentokrát ovšem hosté ztratili první dva body v soutěži a to i díky výkonu Vladimíra Valenty v dresu domácích Dívčic, který byl v záloze neúnavný a doplňoval na hrotu tradičně agilního Hezoučkého. Luboš Formánek ze Žabovřesek se ukázal, jako správný žolík, tažený trenérem Kočerem o poločasové přestávce. Do zápasu naskočil za nepříznivého stavu 0:2. Třemi asistencemi dovedl zápas k vyrovnání a v závěru sám přidal vítěznou branku. Ve středu zálohy Loko ČB B výborně zahrál Jiří Weinreb o kterého se opírala útočná fáze domácího týmu, proti nováčkovi z Boršova.

Z práce zálohy pak profitoval jeho spoluhráč v útoku Robert Fošum. Ten se dokázal ve druhém poločase dvakrát zapsat mezi střelce a pojistil tak domácí vedení. Srdnatě se pral v útoku Martin Koklar z Pištína. Jednou se zapsal mezi střelce a po celý zápas byl největší hrozbou pro obranu Žabovřesek. Nakonec jeho výkon na body nestačil. A nakonec nemůže v sestavě kola chybět nejlepšího střelec uplynulého víkendu. Jan Kubíček z Koloděj se postaral čistým hattrickem v derby proti Chrášťanům o první tří bodový zisk svého týmu v nové sezoně.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 19.09.2016 17:56 do 21.09.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.