SESTAVA KOLA - 3.kolo Ústecký | Teplice | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 10.09.2016

0

3. kolo v OLPE PLUS okresním přeboru Teplic je minulostí.Kdo všechno se dostal mezi nejlepších 11hráčů? Hlasujte pro svého favorita již nyní až do středečního poledne

Mezi třemi tyčemi oplýval jistotou brankář Pavel Tůma ze Sobědruh, na kterého si přišel pouze útočník Pour. Spoustu černé práce v defenzivě odvedlo duo Jakub Zahradníček a Lukáš Doksanský (oba TJ Hvězda Trnovany). Jistým výkonem v defenzivě se mohl doma pochlubit i Bedřich Knotek, který navrch pomohl Kostomlatům jednou brankou. A i osecký Jakub Mašek útočníkům soupeře znechutil utkání. Za příkladnou bojovnost a vstřelenou branku je v sestavě Tomáš Glőckner ze srbické rezervy. Hned dvakrát se z pozice záložníka trefil Rudolf Zimmermann z Kostomlat. Záložní řadu doplňují Marek Mišák ze Sobědruh (branka + nejlepší výkon z řad domácích) a osecký Jaroslav Procházka. Po hattricku sahal trnovanský Jan Hlavačka, tudíž i on musí být v sestavě kola. Dvě branky vsítil i Eduard Kotlár, jenž nosí dres Hostomic. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 11.09.2016 21:36 do 14.09.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.