SESTAVA KOLA - 3.kolo ČFL , 2016-2017

Datum kola: 27.08.2016

0

Jaká je ideální sestava 3. kola? Podpořte hlasem svého favorita!

Hned několik týmů udrželo v tomto kole vzadu nulu. Patří mezi ně i Jirny, které hrály na hřišti jindy produktivního Vltavínu. V bráně se o to zasloužil Martin Otáhal.

 

Ani jeden gól pak nepadl v utkání Štěchovic s Pískem. Z tohoto duelu jsou oba krajní obránci, které byli součástí neprostupných obran. Jakub Košata navíc v rozstřelu proměnil svou penaltu, Petr Řehák zase zahrozil svým přímým kopem. Zápy za sebou měly středeční pohárové utkání, ale s fungující obranou se to hraje... Jiří Petrů v zápase s Benátkami navíc vsítil druhý uklidňující gól z penalty. Jakub Jarkovský je jedním z důvodů, proč se Převýšovu tak vydařil vstup do soutěže - jeho tým zatím inkasoval ve třech duelech jen jednou, v tom posledním pak Převýšovští vynulovali Hořovicko.

 

Tomáš Valenta dvakrát skóroval proti Tachovu a pomohl k vysokému vítězství. Aleš Kočí se blýskl parádní akcí před druhým gólem Táborska, jeho parádičku vyzdvihl i trenér Pleticha. Tomáš Mlynka se dostával do šancí proti Domažlicím a jednu z nich i proměnil v branku, která nakonec zůstala v zápase osamocena.

 

Peter Očovan zazářil v dresu hradecké Olympie hattrickem a sestřelil Vyšehrad. Aleš Melechovský neúnavně napadal vltavínské beky a nakonec se dočkal odměny, když vstřelil v nastavení rozhodující branku. Štěpán Kacafírek se trefil dvakrát na půdě Benešova.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 30.08.2016 10:09 do 31.08.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.