SESTAVA KOLA - 2.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2016-2017

Datum kola: 21.08.2016

0

Odstartovala nová sezona 2016/2017 a s ní nemůže chybět tradiční sestava kola. Nezapomeňte hlasovat do středy do 12:00.

V brance nezklamal hned v prvním kole nejlepší hráč loňského ročníku Miroslav Mádl ze Žabovřesek. Ten svůj tým držel v úvodních minutách při náporu Dívčic a hlavně díky němu byl stav po 15. minutách jen 1:0. Jeho tým se pak zvedl a dovedl zápas k jasné výhře.

 

Na pravém kraji obrany odehrál velmi vydařený zápas Jiří Marhoun z Pištína. Svým zodpovědným výkonem pomohl k importu tří bodů ze hřiště Boršova B. Po zranění se vrátil do sestavy Žabovřesek kapitán Jan Hála. Po téměř půl roční pauze se jednou brankou přičinil o vysoké vítězství svého týmu. Neúnavný byl opět Roman Drozd z Chrášťan. Tentokrát ovšem jen jeho snaha nestačila a Chrášťany se vracely ze hřiště LOKO ČB s prázdnou.

 

V záloze se vedlo Martinu Kučerovi z Pištína, který rozjížděl akce svého týmu na hřišti v Boršově. Gólově se vedlo Petru Štumbauerovi z Mokrého. Na hřišti Borku nastartovala svůj tým před poločasovou přestávkou k nevídanému obratu dvěma góly v rozmezí dvou minut. Dalším hráčem v záložní řadě je Rober Fošum z Loko ČB B. Jeho tým začal po pádu o soutěž níž výhrou nad Chrášťany a Fošum patřil k nejlepším na hřišti. To v Mokrém se mohou po povedeném jaru spolehnout na tradiční opory týmu. Mezi ně patří i Patrik Dvořák, který nezklamal ani v prvním podzimním kole a gólem se podílel na zisku tří bodů. Rovněž jedním gólem se zapsal mezi střelce i mladý Jaroslav Hruška z Loko ĆB B. Jeho branka dodala do závěrečných minut potřebný klid na kopačky ostatním spoluhráčům. 

 

Do útoku jsme vybrali dvojici hráčů z Lipí. Roman Lávička potvrdil v úvodním kole svou střeleckou formu z letní přípravy a jedním gólem přispěl k výhře svého týmu. Petr Kaše byl pak ještě o jeden zásah úspěšnější.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 22.08.2016 20:19 do 24.08.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.