FOTBALTOUR.CZ SESTAVA ROKU - Plzeňský | Tachov | IV. třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 06.07.2016

0

Sezona 2015/2016 je u konce a my vám přinášíme nejlepší jedenáctku uplynulého ročníku. Kdo se stane králem trávníků? To už je na vás. Hlasovat pro své favority můžete až do půlnoci 12. 8. 2016.  Ceny se dozvíte zde.

 

 Je tu sestava sezóny 2015/2016 !!

 

Rozestavení:

1 +   3  -  4  -  3

 

 BRANKÁŘ:

 

Pavel Haník:

Gólman Pavel Haník se může pyšnit tím, že nemálokrát udržel čisté konto a má velkou zásluhu na tom, že TJ Zetor Tisová, jeho klub, obdržel POUZE 24 branek, to jest nejméně ze všech týmů v uplynulé sezóně! Díky jeho přispění se Tisová dostalana druhou příčku tabulky a slaví tak postup do III. třídy OP! Pavlovi a celé Tisové. Gratulujeme!

 

 

 

OBRÁNCI:

 

Petr Hotový:

Bek TJ Čechie Halže. Málokdo může říci, že ačkoliv je postem obránce, umístil se na děleném prvním místě v tabulce střelců! Připsal si  30 VSTŘELENÝCH GÓLŮ a nejen díky tomu Čechie Halže vyhrála celou tabulku a postupuje z prvního místa do vyšší třídy OP! Tímto hráči i týmu gratulujeme!

Jan Šubrt:

Obránce z TJ Jiskry Vranov, další velice ofensivně ladění bek, nejen, že velice dobře plnil své obranné úkoly, také se mu povedlo vsítit 17 branek, díky čemuž se umístil na děleném desátém místě v tabulce střelců tohoto ročníku. A jelikož góly jsou to, co zápasy rozhoduje, rozhodli jsme se takto kvalitního obránce nominovat do letošní jedenáctky roku! Gratulujeme!

Jakub Chmelíř:

Každý tým, stejně jako "sestava roku", potřebuje hráče, který odvádí černou práci. Jakub Chmelíř, hráč TJ Sokol Bernartice, je ten, který to po celý rok předváděl. Čtyři žluté a jedna červená karta mluví pro to. Tímto Kubovi gratulujeme k jeho nominaci!!

 

 

 

ZÁLOŽNÍCI:

 

Roman Hrabovksý:

30 vstřelených gólů a dělené první místo v tabulce střelců uplynulé sezóny mluví za vše. Roman předváděl po celou sezónu vyrovnané výkony a nominaci do TOP 11 roku si tedy právem zaslouží. Gratulujeme!

Roman Šlehofer:

Jakoby jméno Roman přitahovalo úspěch. Roman Šlehofer, záložník týmu TJ Dynamo Studánka "B", patřil po celý rok k oporám svého týmu, ocenění se mu dostalo i od vás, a to když se stal hráčem 24. kola! Gratulujeme tedy k místu v sestavě roku!

René Mrenka:

Dva záložníci, dva třicetigóloví střelci. To je parádní vizitka IV. třídy OP. Tím druhým je René Mrenka, záložník reprezentující barvy TJ Čechie Halže. Také on se může těšit z postupu do III.třídy OP a z nominace do nejlepší sestavy roku! Gratulujeme!

Patrik Šiler:

Patrik se prezentoval pohlednou hrou, odměnou mu bylo i místo v sestavě 26. kola letošní sezóny. Svými výkony si hráč klubu TJ Chodský Újezd "B" vysloužil i místo v nejlepší jedenáctce sezóny 2015/2016! Gratulujeme!

 

 

 

ÚTOČNÍCI:

 

Marek Berka:

Forvard TJ Dynamo Studánka "B" v uplynulém roce nasázel soupeřům 30 gólů a také mu tak patří dělené první místo v tabulce střelců! Těmito zásahy napomohl Studánce ke skvělému konečnému třetímu místu a sebe tak vystřelil do útočné řady sestavy roku! Gratulujeme!

Tomáš Majerčík:

Zástupce týmu TJ Sokol Damnov "B".  V uplynulé sezóně se mu povedlo 18x vstřelit branku, díky čemuž se dostal do TOP 10 střelců tohoto roku! Nejen, že tím napomohl Damnovu k pěknému konečnému pátému místu, také to byl hlavní faktor při jeho volbě do nejlepší sestavy uplynulého ročníku! Tímto mu gratulujeme!

Martin Duspiva:

Forvard z klubu TJ Sokol Holostřevy. Martin byl letos univerzálním útočníkem. To, co se po forvardech chce, a to jsou vstřelené góly, splnil na jedničku. Mimo to ale také obdržel několik žlutých karet, byl také zvolen hráčem zápasu. To všechno, když se sečte, je nominační lístek do sestavy sezóny za rok 2015/2016! Gratulujeme!

 

DŮLEŽITÉ:

Došlo ke změně v hlasování, registrovaní uživatelé mohou svého favorita podpořit klasicky každou hodinu. Nepřihlášení uživatelé mohou hlas přihodit jednou za 24 hodin. Neváhejte tedy, registrujte se a podpořte svého oblíbence v cestě za oceněním Hráče roku!

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 30.06.2016 00:00 do 12.08.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.