FOTBALTOUR.CZ SESTAVA ROKU - Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 06.07.2016

0

Sezona 2015/2016 je u konce a my vám přinášíme nejlepší jedenáctku uplynulého ročníku. Kdo se stane králem trávníků? To už je na vás. Hlasovat pro své favority můžete až do půlnoci 12. 8. 2016.  Ceny se dozvíte zde.

 

 

BRANKÁŘ

Martin Kubín (TJ Sokol Nečín)

Nejspíš nejlepší gólman soutěže. Už na podzim patřil mezi nejlepší strážce branky, ovšem v odvetné části přeboru vynikly jeho kvality daleko víc. Jeho Nečín na jaře bez otce a syna Gregorových vsadila chytře na obranu, za kterou se měl zkušený brankář co ohánět. Svou roli však zvládl bravurně a oslabenému týmu vychytal pohodovou záchranu.

Hráč utkání: 6x, v sestavě kola: 3x.

 

OBRÁNCI

 

Jan Neliba (Kovohutě Příbram)

Kapitán nováčka soutěže, jehož udržení provázelo několik skandálních verdiktů rozhodčích, patřil vždy mezi rychlé i důrazné obránce a skvělé hlavičkáře. S přibývajícím věkem dokázal zkrotit své emoce a byl pravým tahounem svého celku. Nejen jako vůdce defenzivy, ale platný byl i směrem dopředu a jako exekutor penalt, o čemž svědčí 15 vstřelených gólů.

Hráč utkání: 4x, v sestavě kola: 4x.

 

Martin Švec (TJ Krásná Hora)

Ceněný univerzál nastoupil během sezóny na všech postech v sestavě Krásné Hory kromě branky, ale nejvíce času strávil v obraně, kde nastupil ve většině jarních duelů. Kapitán tam zúročil své zkušenosti z působení ve vyšších soutěžích, dirigoval a dobře četl hru a často vyrážel k soupeřově brance, pro níž představoval velké nebezpečí. 15 tref je jasným důkazem.

Hráč utkání: 8x, v sestavě kola: 7x.

 

Peter Varadin (TJ Spartak Rožmitál)

Blíží se mu čtyřicítka, ovšem trenéři staronového účastníka I. B třídy a vítěze okresního přeboru si bez něj neumí sestavu svého mužstva zatím představit. Fotbalista slovenského původu je dirigentem obrany, kde uplatňuje své zkušenosti, předvídavost, techniku a solidní rozehrávku. Aby ne, když dřív hrával ve fotbalové hierarchii o mnoho pater výš záložníka.

Hráč utkání: 2x, v sestavě kola: 1x.

 

ZÁLOŽNÍCI

 

Petr Mora (TJ Spartak Rožmitál)

Pravděpodobně nejlepší fotbalista okresního přeboru ovládl suverénně s 32 zásahy i tabulku střelců, a to mu ještě rozhodčí do zápisů o utkání ještě několik gólů upřeli. Na podzim byl mnohem výraznější postavou lídra soutěže, který se v kritických chvílích mohl spolehnout, že ho ofenzivní tahoun vytáhne z bryndy, ale i v jarních odvetách patřil k rožmitálským oporám.

Hráč utkání: 9x, v sestavě kola: 9x.

 

Miroslav Durdil (Sokol Nová Ves/Malá Hraštice)

Že svými fotbalovými kvalitami dávno přerostl okresní přebor, dokazuje jeho přestup do Mníšku pod Brdy, účastníka I. A třídy. Šlachovitý středopolař je neutuchající bojovník, neúnavný běžec a skvělý hráč, jenž byl motorem útočných akcí sloučeného celku Nové Vsi a Malé Hraštice. Když chyběl pro zranění, bylo s mužstvem zle, což dokládá jeho důležitost.

Hráč utkání: 3x, v sestavě kola: 2x.

 

Jakub Pravda (TJ Sokol Trhové Dušníky)

Na podzim, kdy Trhové Dušníky odehrály kvůli rekonstrukci kabin všechny zápasy na hřištích soupeřů, nebyl ještě tak výrazný, ale na domácím trávníku během jarních odvet už zářil. Bránil, dirigoval, útočil, zahrával standardni situace. Byl ústřední postavou středové formace týmu a dvorním nahrávačem svého bývalého spoluhráče ze Spartaku Příbram Smejkala.

Hráč utkání: 8x, v sestavě kola: 5x.

 

Martin Vondrák (TJ Sokol Dublovice)

Bez něj by fotbalisté Dublovic že suterénu tabulky po půlce podzimu nevyšplhali na konečnou druhou pozici v tabulce okresního přeboru, ve kterém blonďatý středopolař patřil k těm nejlepším hráčům. Díky svému fyzickému fondu oběhá na hřišti spoustu kilometrů, vymýšlí gólové šance spoluhráčům a tlačí se do koncovky. Patří k obávaným střelcům, dal 19 branek!

Hráč utkání: 8x, v sestavě kola: 6x.

 

Jaroslav Lomoz (TJ Sokol Dublovice)

Dublovický kapitán má předplacené místo ve středové formaci druhého nejlepšího mužstva soutěže, ale v uplynulé sezoně musel při problémech s útočníky často zaskakovat i na hrotu. Vedl si však náramně. Díky své technice a rychlosti motal hlavu zadákům protivníků, kteří ho mnohokrát nebyli schopni před svou brankou ubránit. Zapsal se 17x mezi střelce.

Hráč utkání: 7x, v sestavě kola: 2x.

 

ÚTOČNÍCI

 

Pavel Leitermann (TJ Spartak Rožmitál)

Nastoupil jen v sedmnácti střetnutích, v některých na pár minut, přesto nastřílel 20 gólů. Comeback rožmitálského útočníka po těžkém zranění kolena se vydařil. I když stále není stoprocentně fit, ukázal zejména na jaře, že má v sobě zabijácký instinkt střelce. Ve dvou zápasech si připsal po čtyřech trefách, ty jednou stihl během půlhodiny.

Hráč utkání: 6x, v sestavě kola: 4x.

 

Jaroslav Smejkal (TJ Sokol Trhové Dušníky)

Stejně jako celé mužstvo Trhových Dušníků ožil zkušený forward s jarním návratem do domácího prostředí, kde začal naplňovat pověst obávaného kanonýra. Navíc mu chvíli trvalo než se v soutěži rozkoukal po letním příchodu ze Spartaku Příbram, ale stejně jako v bývalém působišti těžil hlavně z výborného výběru místa a orientaci v šestnáctce. Jeho střelecký účet čítá 23 zásahů.

Hráč utkání: 7x, v sestavě kola: 5x.

 

NÁHRADNÍCI, ANEB KDO PŘIPADAL V ÚVAHU PRO SESTAVU ROKU:

 

Brankář: Zdeněk Krejza (TJ Sokol Trhové Dušníky).

Obránci: Jan Petrák (Sokol Nová Ves/Malá Hraštice), Jan Bittner (SK Litavan Bohutín), Milan Ballon (TJ Sokol Dublovice).

Záložníci: Štěpán Kuchař (MFK Dobříš B), Tomáš Kretschmer (TJ Sokol Nečín).

Útočníci: Miroslav Turek (TJ Krásná Hora), Lukáš Ježek (TJ Sokol Pičín), Jan Tuháček (Sokol Rosovice).

 

 NEODEHRÁLI POTŘEBNÝ POČET ZÁPASŮ:

 

Petr Červenka (útočník TJ Sokol Pičín), Michal Lexa (útočník TJ Sokol Pičín), Jan Karas (útočník MFK Dobříš B), Jan Horáček (obránce MFK Dobříš B), Marek Binar (záložník SK Litavan Bohutín), Zděnek Buch (útočník SK Litavan Bohutín), Michal Gregor (záložník TJ Sokol Nečín), Pavel Čejda (útočník TJ Sokol Dublovice), Vítězslav Škácha (obránce TJ Spartak Rožmitál).

 

PODZIMNÍ SESTAVA:

David Bohuněk (TJ Sokol Pičín) - Jan Neliba (Kovohutě Příbram), Peter Varadin (TJ Spartak Rožmitál), Jan Petrák (Sokol Nová Ves/Malá Hraštice) - Marek Binar (SK Litavan Bohutín), Martin Švec (TJ Krásná Hora), Michal Gregor (TJ Sokol Nečín), Miroslav Durdil (Sokol Nová Ves/Malá Hraštice) - Petr Mora (TJ Spartak Rožmitál), Jindřich Suchan (MFK Dobříš B), Michal Lexa (TJ Sokol Pičín). 

 

JARNÍ SESTAVA:

Martin Kubín (TJ Sokol Nečín) - Milan Ballon (TJ Sokol Dublovice), Vítězslav Škácha (TJ Spartak Rožmitál), Martin Švec (TJ Krásná Hora) - Petr Mora (TJ Spartak Rožmitál), Martin Vondrák (TJ Sokol Dublovice), Jakub Pravda (TJ Sokol Trhové Dušníky), Štěpán Kuchař (MFK Dobříš B) - Pavel Leitermann (TJ Spartak Rožmitál), Jaroslav Smejkal (TJ Sokol Trhové Dušníky), Zdeněk Buch (SK Litavan Bohutín).

 

DŮLEŽITÉ:

Došlo ke změně v hlasování, registrovaní uživatelé mohou svého favorita podpořit klasicky každou hodinu. Nepřihlášení uživatelé mohou hlas přihodit jednou za 24 hodin. Neváhejte tedy, registrujte se a podpořte svého oblíbence v cestě za oceněním Hráče roku!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 30.06.2016 00:00 do 12.08.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.