FOTBALTOUR.CZ SESTAVA ROKU - Středočeský | Rakovník | III. třída , 2015-2016

Datum kola: 06.07.2016

0

Sezona 2015/2016 je u konce a my vám přinášíme nejlepší jedenáctku uplynulého ročníku. Kdo se stane králem trávníků? To už je na vás. Hlasovat pro své favority můžete až do půlnoci 12. 8. 2016.  Ceny se dozvíte zde.

 

 

V bráně je David Růžička ze Sýkořice. Nenechal své mužstvo nikdy na holičkách a po celou sezónu prokazoval, že jeho brankářské umění by stačilo i na vyšší soutěž. Mimo to má nejméně inkasovaných branek.

 

Obranná trojice podle nominací trenérů vypadá takto: na levém okraji obrany Radek Choc z Branova, středu defenzivy „šéfuje“ lubenský Richard Margolius a na pravé straně vyběhne Tomáš Bohatý z Kroučové.

 

Spojovacím článkem mezi obranou a útokem bude záložní řada ve složení: Denis Vopat z Lubné, Jaromír Knap z týmu TJ Sokol Pustověty a dva záložníci ze Sýkořice. Prvním je několika násobný vítěz sestavy kola Filip Kotchera, který bavil nejen domácí publikum a druhým je Jan Mutinský s výstižným komentářem od svého trenéra Petra Kovaříka: „Neskutečný srdcař s nezpochybnitelnou fotbalovou dovedností.“

 

Ofenzivu potáhne nejlepší střelec soutěže Jan Husák z Kroučové, který má na svém kontě 36 branek. Doplní ho Radek Truksa z Pustovět, ten vstřelil o třináct gólů méně, přesto spolu s devatenácti gólovým Adamem Trejbalem vytvoří dohromady útok, který by si přál každý trenér.

 

DŮLEŽITÉ:

Došlo ke změně v hlasování, registrovaní uživatelé mohou svého favorita podpořit klasicky každou hodinu. Nepřihlášení uživatelé mohou hlas přihodit jednou za 24 hodin. Neváhejte tedy, registrujte se a podpořte svého oblíbence v cestě za oceněním Hráče roku!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 30.06.2016 00:00 do 12.08.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.