FOTBALTOUR.CZ SESTAVA ROKU - Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 06.07.2016

0

Sezona 2015/2016 je u konce a my vám přinášíme nejlepší jedenáctku uplynulého ročníku. Kdo se stane králem trávníků? To už je na vás. Hlasovat pro své favority můžete až do půlnoci 12. 8. 2016.  Ceny se dozvíte zde.

 

František Jarolím – Jako brankářskou jedničku jsme vybrali Františka Jarolíma z Měčína. Měčínu se sice vůbec nevydařil závěr sezony a po skvělém podzimu se propadl až na desátou příčku v tabulce. I přes nepříznivé umístění se mohou měčínští pyšnit druhou nejlepší obranou a velkou zásluhu na tom má právě jejich brankář.

 

Ondřej Goby – Do sestavy roku se svými skvělými výkony probojoval Ondřej Goby z Dlouhé Vsi. Dlouhá Ves se nakonec usadila v klidném středu tabulky, téměř po celý rok se mohla spolehnout na stabilní výkony svého obránce, který byl několikrát po právu vyhlášen hráčem zápasu.

 

Petr Pechek – Stejně jako na podzim, tak i tentokrát se do naší sestavy dostal Petr Pechek z Dlouhé Vsi. Spolu se svým parťákem skvěle dirigovali obranu týmu, který měl čtvrtou nejlepší defenzivu v soutěži, což je velmi slušný počin. Sám hráč si udržel formu z podzimní části, v naší sestavě tedy nemohl chybět.

 

Václav Skála – V naší jedenáctce rozhodně nemůže chybět Václav Skála z Hrádku. Hrádek si nakonec vybojoval místo v baráži o postup a za tahouna týmu bychom mohli označit právě zkušeného obránce. Vicemistr zakončil ročník s nejlepší obranou a obrovskou zásluhu na tom má právě Václav Skála. Do obranné čtyřky to pro nás byla jasná volba.

 

Tomáš Pata – Naši čtveřici obránců uzavírá Tomáš Pata ze Starého Plzence. Jeho tým měl povedené jaro, které zakončil na čtvrté pozici se ztrátou pouhých čtyř bodů na druhý Hrádek. Za povedené výkony Plzence může především dirigent obrany, který k obranné hře přidal i slušných 7 branek.

 

Vojtěch Novotný – V záloze si své místo vybojoval Vojtěch Novotný ze Spáleného Poříčí. Spálené Poříčí předvádělo na jaře skvělé výkony, na kterých se výraznou měrou podílel právě Vojtěch Novotný. K sedmi přesným zásahům přidal i několik gólových nahrávek a pro svůj tým byl rozhodně velmi platný.

 

Tomáš Belan – V naší jedenáctce rozhodně nemůže chybět král střelců Tomáš Belan z týmu Štěnovic. Objevil se i v sestavě podzimu, ale to, co předvedl na jaře bylo neuvěřitelné. Drtil jednoho soupeře za druhým a především díky jeho pozoruhodným výkonům Štěnovice dlouho měly postupové naděje. Nakonec se ale musely smířit se třetí pozicí. Šikovný záložník si na své konto připsal 18 přesných zásahů a všichni v týmu jistě doufají, že si střeleckou formu přenese i do příští sezony.

 

Jan Voller – Samozřejmě i mistr 1.B třídy má v naší jedenáctce svého zástupce a je jím Jan Voller. Ten předváděl v záložní řadě stabilně výborné výkony a i když si připsal pouhé tři branky, jeho přednosti jsou někde jinde. I on se velkou měrou podílel na mistrovské sezoně Chlumčan.

 

Ondřej Havlíček – V útočné trojici nesmí chybět Ondřej Havlíček ze Starého Plzence. Svými brankami táhl Starý Plzenec, jeho střelecký účet se nakonec zastavil na 10 zásazích. Pokud si svou střeleckou formu přenese i do příští sezony, mají se ve Starém Plzenci na co těšit.

 

Radek Holeček – I když to na jaře nebyla taková kanonáda, jako na podzim, tak mohou být s výkony Radka Holečka v Hrádku spokojeni. K deseti podzimním gólům přidali sice "pouhé" čtyři trefy i tak byl ale pro svůj tým důležitý.

 

Jiří Šefl – Naší jedenáctku uzavírá kanonýr Spáleného Poříčí Jiří Šefl. Svými góly táhl Spálené Poříčí téměř po celou sezonu, ale především jarní část se mu velmi vyvedla. Několikrát byl vyhlášený hráčem zápasu a v týmu určitě doufají, že bude vrchním kanonýrem i v příštím ročníku 1.B třídy.

 

DŮLEŽITÉ:

Došlo ke změně v hlasování, registrovaní uživatelé mohou svého favorita podpořit klasicky každou hodinu. Nepřihlášení uživatelé mohou hlas přihodit jednou za 24 hodin. Neváhejte tedy, registrujte se a podpořte svého oblíbence v cestě za oceněním Hráče roku!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 30.06.2016 00:00 do 12.08.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.