SESTAVA KOLA - 21.kolo Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída , 2015-2016

Datum kola: 18.06.2016

1

Máme tu poslední Sestavu kola. V ní můžete tradičně do středečního poledne hlasovat pro svého favorita. A pomalu se můžete začít těšit i na Sestavu sezóny, která bude v blízké budoucnosti na našem webu k dispozici. Tak začněte mobilizovat spoluhráče, fanoušky a známé, nejlepšího hráče ligy totiž ve svých řadách mít chcete!

 

 

Lubomír Kříž (brankář, Starý Smolivec)

S trochou nadsázky by se dalo říct, že to byl on, kdo odmítl pustit Mantov o ligu výš. V posledním ligovém kole nahradil brankáře Karlíka a vedl si famózně. Překonali jej pouze Hrubý s Janouškovcem, ale i to stačilo na výhru outsidera 3:2 a posun na konečné šesté místo.

 

Vladimír Spour (obránce, Starý Smolivec)

Krajní hráč rezervy Smolivce byl proti Baníku také vidět. Ve 24. minutě poslal svůj celek do vedení, které sice vydrželo jen pár minut, ale určitě dalo spoluhráčům pocit, že s favoritem se dá hrát. A také, že dalo!

 

Roman Hnojský (obránce, Ptenín)

Všude kde byl, získal balón. V osobních soubojích byl silný. Skvěle rozdával přihrávky svým spoluhráčům, jeho dvě krásné střely, se kterými měl neurazský gólman velké problémy, sice gól nepřinesly, ale i tak si Roman zaslouží veliký potlesk a nominaci do sestavy kola.

 

Luděk Varga (obránce, Hradec)

Hradec po celý ročník předváděl výkony jako na houpačce. V 21. kole to byl jeden z těch lepších, vždyť také vedl k výhře 3:1 nad silnou Sečí. Stoper Luděk Varga dopustil jediný gól, to je velmi dobrý počin.

 

Martin Šlajs (obránce, Chlum)

Krajní bek Chlumu byl neúnavný. Jako by mu bylo líto, že sezóna už končí, tak se chtěl vydat ze všech sil. Po celých devadesát minut piloval lajnu nahoru a dolů. Velmi dobrý dopředu i do defenzivy.

 

Miroslav Pivoňka (záložník, Líšina)

Se sedmi góly nejlepší střelec Líšiny. Ten poslední přidal proti Chlumu, když vyrovnával na 1:1. Poločasový výsledek nakonec nevydržel a favorit si odvezl výhru 3:1.

 

Jan Hrubý (záložník, Mantov)

Smutný kapitán. V posledním ligovém zápase, ve kterém stačilo uhrát i jen jediný bod proti Smolivci by se pro mančaft rozkrájel. Ve 28. minutě snižoval na 1:2. Nestačilo to. Přesto po celou sezónu předváděl velmi dobré výkony. Lídr  jak má být, trenér Housar se na něj může spolehnout.

 

Radek Lukášek (záložník, Hradec)

Jediný hráč v naší sestavě kola, který o víkendu zaznamenal více než jeden gól, a to dva, v každém poločase po jednom. Svým výkonem položil základní stavební kámen k výhře 3:1.

 

Vladimír Ernest (záložník, Chlum)

„Končit se má na vrcholu,“ tak se chlumský záložník před zápasem rozloučil se svými spoluhráči. Bylo vidět, jak moc chce ve svém posledním zápase dát gól, ale bohužel ani jednu šanci neproměnil.  Škoda, určitě by si jej zasloužil. Chlum mu může poděkovat za předvedené výkony.

 

Jan Strejc (útočník, Ptenín)

Po Honzově průniku do pokutového území nařídil sudí Langmajer v 10. minutě pokutový kop. Ten proměnil Karel Sedláček a cesta za postupem byla hned méně trnitá. Útočník Lučiny později přidal i skvělé přihrávky na své spoluhráče, spoustu soubojů vyhrál. Byl vidět.

 

Radek Tyml (útočník, Seč)

Do staronového působiště přišel v zimní přestávce. Za deset kol vsítil tři branky. Možná si představoval, že sbírka gólů bude širší. I tak byl pro Plojharovu partu cenným článkem. Zůstane ve 4. třídě i příští rok?




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 21.06.2016 09:38 do 22.06.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
21. 6. 2016 15:09
no jestli to nevyhraje andres inesta hnojsky tak uz nic nechapu