SESTAVA KOLA - 22.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 18.06.2016

0

Ročník III. třídy skupiny A 2015/2016 je minulostí a před vámi je poslední možnost hlasovat o Muže kola. Hlasovat pro svého favorita můžete do středy do 12:00!!!

Na brankářské pozici v sestavě kola se nachází Miloš Michalec z Chrášťan, který svůj tým držel po celý zápas v posledním utkání sezony proti Mokrému. Nebýt jeho zákroků mohl zápas dopadnout debaklem.

Obranou čtyřku tvoří zkušení hráči. Čestmír Alexa byl tradičně spolehlivý v obraně a pomohl svým výkonem svému týmu ke třem bodům. Na stoperském postu si počínal velmi dobře Radek Hauser z Černého Dubu, který eliminoval útočnou snahu hráčů Lipí. Na výbornou si vedl střídající Vladimír Valenta starší z Dívčic. Ten přišel na hřiště ve druhé půli a hned po třech minutách ukázal svým synům, jak se zachovat v zakončení. Posledním do party v obraně je Zdenek Jinek z Lipí, který v posledních vteřinách zápasu, zachránil svému týmu bod.

 

V posledních kolech se daří Michalu Šverclovi z Černého Dubu a jeho tým v posledních pěti zápasech získal 10 bodů. Střídajícím žolíkem se ukázal Jan Kubíček z Koloděj, který naskočil do druhého poločasu na hřišti v Žabovřskách a vítěznou brankou, společně s asistencí u první branky, se podílel na tříbodovém importu svého týmu. Při chuti byl Patrik Dvořák z Mokrého, který se individuální gólovou akcí podílel na výhře svého týmu.  

 

 

V útoku pak potvrdil v posledním kole výbornou formu Václav Strnad z Dívčic, který hattrickem sestřelil Pištín. Dobře se pak v útoku doplňovali hráči Týna B Lukáš Ponec a střídající Jaroslav Kunc. Lukáš Ponec se podílel na všech čtyřech brankách svého týmu, když při poslední brance zápasu proměnil pokutový kop. Ten byl nařízen po faulu právě na aktivního Jaroslava Kunce, který se rovněž v průběhu druhé půle zapsal mezi střelce.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 20.06.2016 17:17 do 22.06.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.