SESTAVA KOLA - 21.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 11.06.2016

0

Předposlední sestava kola je na světě. 21. kolo bude mít zřejmě dopad na konečný bodový zisk, díky třetí kontumaci Dolního Bukovska B, který by měl být ze soutěže vyloučen a jeho výsledky anulovány. Vy ovšem nezapomeňte hlasovat pro svého favorita a posílat mu hlasy do středy do 12:00.

V brance naší sestavy kole je Rober Novák z Úsilného, který na hřišti Pištína držel svými zákroky svůj tým. Domácí si překvapivě vytvořili daleko více šancí, ale většinu, až na jednu, pochytal spolehlivý Novák.

 

V obranné čtveřici máme zástupce ze dvou týmů. Vladimír Šíma a František Bezpalec, byli v dresu Pištína nejlepšími hráči. Oba krajní obránci odehráli velmi dobré utkání na svých postech a dokázali podporovat i ofenzivu, rychlými brejky. Pozice stoperů pak obsadili spoluhráči z Koloděj Karel Kohout a Radek Brázda. Oba dobře dirigovali defenzivní hru svého týmu a povolili Chrášťanům jedinou trefu. Třešničkou na dortu byl krásný gól Radka Brázdy.

 

Záložní čtyřku, zase opanoval hráči ze zápasu Černý Dub – Dívčice. Nejprve začneme u hostujícího týmu, kde zaujal svým výkonem Václav David, který byl jediným střelcem svého týmu. V domácím dresu drželi dirigentskou taktovku oba střední záložníci Michal Švercl a Filip Kapoun, kteří vstřelili po jedné brance a Dub si tak doma připsal cenné tři body. Posledním záložníkem je Daniel Brom z Týna B. Byl režisérem hry v zápase s Lipím, je s podivem, že ho nevyužívá trenér Vondrášek v áčku. V závěru na něj byl penaltový faul, následnou penaltu se štěstím proměnil.

 

 

V útoku pak mají zastoupení Chrášťany v podobě Petra Svatoše, který na hřišti Koloděj vstřelil jedinou branku svého týmu. Sestavu uzavírá mladý David Maruška z Týna B. Ten dostal podruhé za sebou důvěru v základní sestavě a prezentoval se aktivním výkonem, věřil si a dostával se do zakončení. V zápase se dočkal po ukázkové brejkové situaci i vstřelené branky.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 13.06.2016 18:14 do 15.06.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.