SESTAVA KOLA - 25.kolo Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 10.06.2016

0

Ideální sestava 25. kola je na světě! Kdo se do ní probojoval?

 

Toto kolo přineslo hodně branek a žádný z gólmanů vysloveně nezářil. Své si ale poctivě splnil Jozef Polomčák z Nemanic, který pomohl za stavu 2:1 udržet výhru výborným zákrokem.

 

Jiří Schön dal za Lhenice krásnou branku a na pravé obraně hrál perfektně, jasný hráč zápasu. Aleš Motl si zase dobře počínal v nemanické obraně, parťáka mu v sestavě kola dělá frymburský Jan Šisler, jemuž vyšel zápas s Černou.  Daniel Průdek se pak na předstoperu rval jako lev o výhru Kameňáku.

 

Milan Pešek dvěma góly v rychlém sledu zařídil Netolicím vedení 3:1. Ve stejném zápase se našel i druhý dvougólový střelec, Petr Schönkypl se v závěru souěže vydal na maximum, ale kýžené záchrany nakonec Horní Planá nedosáhla. Pavel Boubal si poradil s kvalitním středem vyšebrodské zálohy a pomohl k jasné výhře svého celku. Zdeněk Vrátil dal nádherný gól proti Černé.

 

Ladislava Fujdiara zařazujeme do sestavy kola přesto, že hrál jen dvacet minut. Branka tohoto veterána ale vysvobodila Planou, která má díky tomu před posledním kolem vše ve své moci. Nejlepším střelcem kola byl zlivský Jan Kubeš, který zazářil hattrickem!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 13.06.2016 13:55 do 15.06.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.