SESTAVA KOLA - 29.kolo Divize C, 2015-2016

Datum kola: 11.06.2016

0

Máme tady sestavu předposledního kola do které se opět dostali hráči, kteří podali mimořádné výkony ve svých týmech. A je jedno, jestli jejich tým bodoval, nebo ne. Opět je to pouze na Vás, komu pošlete svůj hlas.

 

Erik Zavřel (vysoké Mýto) – Už v prvním poločase podržel své mužstvo při dvou gólovkách hráčů Nového Boru. Když v druhém poločase nádherně vychytal hostujícího Janů z trestňáku, tak bylo jasné, že k výhře si připíše i čisté konto.
Vojtěch Pavlásek (Dvůr Králové) – Dát z pozice beka tři góly v jednom zápase, to se jen tak nepodaří. Vojtovi se to v zápase, kde jeho tým deklasoval Semily, podařilo a navíc to byly všechno krásné góly.
Ondřej Častvaj (Jaroměř) – Ondra předvedl v zápase s Turnovem krásnou akci, kterou zakončil gólem na 1:1. I když Jaroměř v posledním domácím zápase prohrála, tak nepodala špatný výkon.
Stanislav Komínek (Admira) – Kutná Hora potřebovala na Admiře bodovat, ale Standa byl jednoznačně proti a svým výborným výkonem strhl své spoluhráče. Obrana, kterou dirigoval, nepropustila ani gól.
Matěj Horák (Turnov) – Matěj podal ve středu zálohy vynikající výkon. Byl hnacím motorem většiny akcí svého týmu.
Lukáš Kubeš (Nový Bor) – Lukáš patřil v zápase ve vysokém Mýtě k nejlepším hráčům na hřišti. Ale ani jeho výborný výkon neodvrátil porážku jeho týmu.
Ondřej Rozkovec (Jablonec) – Ondra potvrdil svou formu a znovu byl nejlepší na hřišti. Navíc přidal branku a předvedl vynikající výkon.
Zdeněk Vaňous (Ústí n.O.) - Zdeněk jako kapitán týmu to vzal na sebe. Dva góly dal a na jeden ideálně nahrál. Zvládl klíčovou penaltu za stavu 0:0.
Milan Linhart (Letohrad) – Tento vysoký záložník s velkým akčním rádiusem odehrál výborný zápas. Byl vidět směrem dopředu i dozadu.
David Petrus (Živanice) – David svým gólem v závěru zápasu s Jabloncem srovnal na 3:3, aby v infarktovém závěru jeho tým vybojoval tři body.
David Kuťák (Olympia HK) – Olympia se v zápase proti Trutnovu dlouho nemohla prosadit. Byl to právě David, kdo vstřelil vyrovnávací branku a protrhl tím brankové stavidla svého týmu.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 13.06.2016 12:08 do 15.06.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.