SESTAVA KOLA - 27.kolo Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 11.06.2016

0

Máme tady sestavu předposledního kola (ale posledního hraného),  do které se opět dostali hráči, kteří podali mimořádné výkony ve svých týmech. A je jedno, jestli jejich tým bodoval, nebo ne. Opět je to pouze na Vás, komu pošlete svůj hlas.

 

Lukáš Novotný (Kobylice) – Lukáš v prvním poločase nepustil za svá záda ani gól a v druhém udržel pro svůj tým vítězství 2:3 v Hlušicích.
Erik Pařízek (Hlušice) – Erik v druhém poločase exceloval a vstřelil do sítě Kobylic dvě branky, díky kterým dostal zápas opět dramatický nádech.
Vít Trutnovský (Kobylice)– Nejenom že Vít odehrál dobrý zápas v Hlušicích, ale jeho vstřelený gól, se nakonec ukázal jako vítězný a to ho dostalo do sestavy kola.
Zdeněk Švarc (Myštěves) – Zdeněk řídil hru Myštěvse k výhře nad Lužcem, který byl těžkým soupeřem. Hrál výborně a patřil k ústředním postavám zápasu.
Martin Spejchal (Nepolisy) – Martin v zápase proti Klamoši střílel i nahrával. Byl u podstatné většiny akcí svého týmu a na divokém výsledku se podílel třemi vstřelenými góly. Jeho konečná bilance 25 vstřelených gólů je úctyhodná.
Michal Dunka (Lužec) – Michal neustále něco vymýšlel, aby jeho tým neodjel z Myštěvse s prázdnou. Škoda, že neproměnil svou gólovku. Patřil k nejlepším hráčům na hřišti.
Stanislav Lochman (Převýšov) – Standa opět podal vynikající výkon a patřil k nejlepším hráčům na hřišti. Jeho přihrávka na třetí gól po obejití tří hráčů, byla lahůdková.
Petr Kopuletý (Myštěves) – Petr podal výborný výkon proti Lužci. Jeho vstřelený gól na 1:0 pomohl k uklidnění týmu, který v druhém poločase výhru dokonal.
Jaroslav Vaníček (Nepolisy) – Jarda si poslední zápas proti Klamoši hodně užíval. Vstřelil do sítě hostí pět gólů a jeho konečné resumé se zastavilo na 25 vstřelených gólech v sezoně.
Martin Pilař (Převýšov) – Velmi dobrý výkon podal Martin proti Červeněvsi. I když mu někdy nevyšla finálka, jak by chtěl, i tak vstřelil jeden gól a byla na něj penalta.
Jan Dunka (Lužec) – Honza se opět gólově prosadil. Tentokrát vstřelil branku Myštěvsi na 1:1 a věřil, že jeho tým si domů odveze nějaké body.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 13.06.2016 11:57 do 15.06.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.