SESTAVA KOLA - 26.kolo Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 04.06.2016

0

Lovčice - Červeněves 1:6

Myštěves - Vysoká B 2:4

Skřivany - Kratonohy B 1:4

Kosičky - Dobřenice 14:2

Kunčice B - Dohalice 4:1

Slavia HK B - Stěžery 3:2

Probluz - Třebeš B 2:3

Kvasnička Lukáš (Kunčice B) – Brankář Kunčic pomohl několika zákroky svému týmu po dlouhé době znovu zvítězit.

 

Srpek Jiří (Kunčice B) – Jeho spoluhráč se činil ještě více. Z pozice obránce vstřelil 2 branky, čímž rozhodl o výsledkově jasném výsledku.

Drobný Ladislav (Červeněves) – Předskočil soupeřova obránce a ukázal svojí chytrost. Viděl vylezlého brankáře a z dálky poslal míč zkušeně do branky.

Kincl Michal (Třebeš B) – Jeden ze tří střídajících hráčů o poločase. Když přišel na hřiště, změnil se obraz hry. Svým gólem vyrovnal na 2:2, když stál na správném místě po vyražení míče brankářem.

 

Lukáš Feko (Slavia HK B) – Ročník 1999. Lukáš ukázal, že do něho jsou vkládány naděje do budoucna oprávněně. Hrál aktivně a dobře kombinoval. Vyslal přesnou přihrávku za obranu před rozhodujícím gólem.

Černý Milan (Kosičky) – Hodně nečekaný průběh zápasu. Stal se dvorním nahrávačem svého spoluhráče v útoku. Nejen že připravil několik gólů, ale sám také dva dal.

Malý Martin (Červeněves) – Další dvougólový střelec. U svého prvního gólu ukázal přehled a mazácky přeloboval vyběhnutého brankáře.

Pražák Vojtěch (Kratonohy B) – Klasický jezdec a bojovník. Vstřelil gól, kdy si elegantně obhodil protihráče na lajně a střelou na zadní tyč nedal brankáři šanci. V zápase vybojoval nespočet soubojů o míč.

 

Pražák Jan (Vysoká B) – To jeho bratr vstřelil hattrick. Ve 14:30 nastoupil za A mužstvo v Jičíně, odehrál hodinu a jel hrát od 17 za béčko. Dlouho nepamatuje takový zápas. Využil dobrých přihrávek i zaváhání soupeře. Při velké možnosti ukázal týmovost a přihrál před brankou ještě do lepší pozice spoluhráči.

Koliáš Radan (Kosičky) – Sedm gólů za zápas. Co na to říct. To se nepovede každý den. Radan se už stahuje spíše do role trenéra, ale když je málo lidí, jde rád hrát. Využil toho, že soupeř přijel v 9 hráčích a hlavně ho přesně zásoboval Milan Černý.

Erber Tomáš (Slavia HK B)  - Byl sice po náročném večeru, kdy slavil svatbu spoluhráče, i tak dokázal vstřelit dvě branky Stěžerám. Jeho druhý gól stál za to. Pohrál si se třemi protihráči a následně i brankáře poslal takzvaně na párek a šel slavit.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 06.06.2016 21:01 do 08.06.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.