SESTAVA KOLA - 19.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 28.05.2016

0

V 19. kole III. třídy skupiny A rozhodla o svém postupu do Okresního přeboru Olympie Týn B. V naší sestavě kola se to hemží ofenzivními hráči a pokud mezi nimi máte svého favorita, tak mu nezapomeňte poslat hlaso do středy do 12:00!

Hráči Černého Dubu podruhé za sebou udrželi čisté konto a znovu slavili zisk tří bodů. Tentokrát jim k tomu pomohl svým výkonem brankář Tadeáš Trnka.

 

V naší sestavě máme samé ofenzivní hráče a tak se na postu krajního beka objevuje jinak záložník Ondřej Kaše z Lipí, který zapsal dvakrát mezi střelce na hřišti Bukovska B. Jediným ryzím obránce je stoper Černého Dubu Radek Hauser. Ten dobře organizoval domácí defenzivu a podal velmi dobrý výkon. Dalším ofenzivním hráčem na pozici beka je Patrik Dvořák z Morkého. Proti Dívčicím neúnavně zaměstnával hostující obranu a dvěma góly se podepsal pod zaslouženou výhru svého týmu.

 

V záložní formaci budeme pokračovat u týmu z Mokrého, konkrétnu u Daniela Hrádka. Ten se sice tentokrát nezapsal mezi střelce zápasu, ale v zápase patřil k nejlepším hráčům a byl neustálou hrozbou pro obranu Dívčic, svými přihrávkami se podepsal pod dvě branky svého týmu. Důležitou roli sehrál v zápase Týn B vs. Úsilné domácí Jiří Klička. Ten vzal na sebe odpovědnost u pokutového kopu, který znamenal vyrovnání a nakopl domácí hráče k obratu v zápase, který se pro ně nevyvíjel podle postupových představ. Povedený zápas mají za sebou i spoluhráči z Koloděj Jan a Jakub Kubíčkové. Prvně jmenovaný přišel na hřiště v průběhu zápasu a po pár minutách se zapsal i mezi střelce. Navíc svým přehledem oživil hru svého týmu. Druhý jmenovaný se pak trefil hned dvakrát a jeho druhá trefa se nakonec ukázala jako vítězná.

 

V útoku začneme u Romana Lávičky, který se blýskl hattrickem na půdě Bukovska B a s celkovým počtem 14 branek se prostřílel na druhé místo tabulky střelců. Radim Štos z Týn, šel vypomoci béčku v jejich touze potvrdit postup v domácím zápase proti Úsilnému a ukázal se jako správná posila, když vstřelil vítěznou branku zápasu. Své střelecké prokletí pak ukončil v 19. Kole Viktor Karafiát z Černého Dubu, který jedinou brankou rozhodl zápas se Žabovřeskami.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 30.05.2016 19:30 do 01.06.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.