SESTAVA KOLA - 25.kolo Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 28.05.2016

0

V 25. kole se odehrála tato utkání:

Dobřenice - Kunčice 5:1

Červeněves - Myštěves 2:3

Třebeš B - Lovčice (hosté nepřijeli)

Stěžery - Probluz 4:1

Dohalice - Slavia HK 2:1

Kratonohy B - Kosičky 4:2

Vysoká B - Skřivany 3:5

 

Kukla Lukáš (Dohalice) – Svůj tým podržel především ve 13. minutě, kdy na něho postupoval útočník úplně sám, ale Lukáš ho i s trochou štěstí dokázal vychytat a udržet bezbrankové skóre v danou chvíli.

 

Havlena Filip (Myštěves) – Dokonal obrat, takový titulek zdobí Filipa. Když dostal dostatek prostoru, nad ničím se nerozmýšlel, prošel od lajny až do vápna a vstřelil rozhodující gól na 3:2.

Brzek Ondřej (Skřivany) – Velmi útočný obránce. Ve Vysoké dal svou 4. branku v letošní sezóně, kterou rozhodl duel v prospěch svého týmu.

Vicany Ondřej (Vysoká B) – Zkušený hráč vykřesal naději, když snížil deset minut před koncem, žel dohnat soupeře se již nepodařilo.

 

Bílek Martin (Stěžery) – Už se zdálo, že první poločas derby skočí bezbrankovou remízou, s tím se Martin nechtěl smířit, vzal si míč, pronikl do vápna, kde chladnokrevně zasekl poslednímu obránci a pohodlně vstřelil branku.

Podubecký Aleš (Dohalice) – Mladý talentovaný hráč Dohalic. Vstřelil velmi důležitou úvodní branku proti Slavii, když si s přehledem poradil se samostatným únikem. Svým gólem nasměroval tým k cennému vítězství.

Dašek Matěj (Kosičky) – Pro Kosičky zápas sezóny. V něm se 19ti letý hráč vůbec neztratil. Dvě branky na takový zápas, to je pro mladíka obstojné, vykřesal svému týmu naději, který i tak prohrál.

Hlaváč Filip (Myštěves) – Filip se velmi podepsal pod výhru svého týmu. Dvakrát skóroval, co více, v obou případech vyrovnal prakticky hned z rozehry po inkasovaném gólu.

 

Štěpan Martin (Dobřenice) – Po třech zápasech se domácím fandům znovu připomněla zimní posila. Martin sestřelil hattrickem oustidera z Kunčic.

Kořínek Jiří (Kratonohy B) – Nejlepší střelec krajského přeboru si v sobotu odpykal poslední zápas svého trestu, tak vyběhl za B mužstvo a taktéž hattrickem posunul Kratonohy zase o něco blíže postupu.

Šafařík Filip (Skřivany) – K zásluze dostat se do sestavy kola stačil Filipovi pouze druhý poločas. Mladý střelec dvakrát vsítil ve Vysoké.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 29.05.2016 23:33 do 01.06.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.