SESTAVA KOLA - 22.kolo Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 21.05.2016

0

Okresní fotbalový přebor na Příbramsku napsal o víkendu svou 22. kapitolu, která byla opět mimořádná na události, překvapení, góly i výjimečné výkony jednotlivců. Z nich jsme nakonec po zvážení všech aspektů (formy, přínosu pro tým, síly soupeře a úrovně zápasu) vybrali následující sestavu kola, ve které mají dvojnásobné zastoupení jen fotbalisté Dublovic, kteří excelentně zvládli těžký duel na hřišti Sparty Luhy.

Postavit se v osmačtyřiceti letech mezi tyče vyžaduje notnou dávku odvahy, která nechybí vedoucímu dobříšského béčka Miloši Krátkému. Podruhé na jaře se při derby v Malé Hraštici postavil do branky a opět vychytal nulu. V brance se nenudil a předvedl několik paradních zákroků.

Obránce Kovohutí Příbram Jakub Vostrý se sice mezi střelce v utkání s Nečíní nezapsal, ale svému týmu vydatně pomohl k důležitému vítězství v boji o záchranu. Spolehlivě hlídal útočníka soupeře a k ničemu ho nepustil, i proto jeho mužstvo neinkasovalo.

Bývalý záložník Marek Čejda našel své místo v sestavě Dublovic na klíčovém postu stopera a na hřišti Luhů podal skvělý výkon. Jím řízená obrana domácí útočníky vymazala, on často vyvážel dopředu balón, který se snažil distribuovat svým spoluhráčům.

Nečínská defenziva patří na jaře k nejpevnějším v soutěži, což je zásluha stopera Vratislava Vacka. I na hřišti Kovohutí Příbram výborně četl hru, ukazoval svůj přehled, klid a rozehrávku. I když jeho celek prohrál, on si své penzum práce určitě odvedl.

Jineckému fotbalu z něj roste mimořádný talent. Záložník Lukáš Dráb má v rodném listě uveden rok narození 2000, ale místo v sestavě mužstva nemá náhodou. Ukázal to i proti Pičínu, kdy svým projevem zastínil řadu starších spoluhráčů a hlavně zachránil Jincům v nastavení bod.

Na jaře stálice a ústřední hráč dublovického týmu. Středopolař Martin Vondrák to dokázal v Luhách, kde si proti nepříjemně hrajícím a neustále napadajícím domácím opět nešetřil pohybem, když naběhal spousty kilometrů, ani nápady a v úvodu druhé půle dál nejspíš klíčový druhý gól.

Leckdo asi namítne, že v sestavě kola by měl být spíš jeho dvougólový spoluhráč Mora, ale Jaroslav Váně byl pro lídra z Rožmitálu v utkání na hřišti Trhových Dušníků neméně důležitou postavou. Hře vedoucího celku soutěže dával myšlenku a spoluhráčům pripravoval šance.

V jarních odvetách okresního přeboru se střelecky trápil, ale smůlu protrhl v duelu v Počepicích. Poslednímu mužstvu soutěže dal záložník Martin Valenta dva góly a navíc si svým pohybem a aktivitou vymodlil penaltu. Největší měrou se zasloužil o vysokou výhru Krásné Hory.

Jeho zkušenosti z těžkých zápasů ve vyšších soutěžích se fotbalistům Trhových Dušníků náramně hodí, což středopolař Jakub Pravda potvrdil i v remizové partií s Rožmitálem. Zastavil řadu akcí soupeře a sám vybízel kolegy k útočné aktivitě. Právě on vymyslel vyrovnávací zásah pro Gasche.

Když má den a fotbal ho baví, je k nezastaveni, nebezpečný a produktivní. Řeč je o pičínském útočníkovi Petrovi Červenkovi, který při duelu v Jincích představoval pro domácí branku i obranu permanentní nebezpečí. Navzdory tomu vstřelil soupeři dvě branky, kterými hosty dvakrát poslal do vedení, jež neudrželi.

Dopřeje-li mu protivník trochu prostoru a volnosti, je mladý bohutínský forward Zdeněk Buch velmi dobrým zakončovatelem. Ukázal to i v Rosovicích, kde sestupem ohrožené domácí, většinou po spolupráci s útočným kolegou Čížkem, sestřelil čistým hattrickem a pořádně jim zavařil v boji o udržení. 

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 24.05.2016 00:21 do 25.05.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.