SESTAVA KOLA - 22.kolo Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 21.05.2016

0

S konečnými výsledky s tohoto kola vám také ve spolupráci s našimi informátori přinášíme sestavu 22.Kola OP Rokycany.Toto kolo hodně ovlivnovalo počasi, protože horka, jaké o víkendu byly, pro hráče znamenli těžke podmínky, než se aklimatuzijí a zvyknou si na takové teplo, ale i přesto hráči předváděli skvělé výsledky a ne jeden hráč dokázal vstřelit hattrick !

Do brány této sestavy se postavil Pavel Vaník, který předvedl velmi dobrý výkon, jelikož dokázal několik ohromných šanci poslat do bezpečí.Brankáře střeží tito hráči Martin Dongres, Jiří Florián, Miroslav Somr a Jan přibík, jež ukázali velmi dobré herní zkušenosti a podrželi své celky v těžkých siituacích.Na pozici založniku jsme vybrali Tomáše Sekyru, Michala Šípka,Petra Gozsa a Jana Černého, protože dokázali své kvality a pomohli svému týmu , jak herně , tak golově. Ve předu se nám představi David Šimonovský a Tomáš Pittner, jelikož jejich výkony dokázali velké herní kvality a předvedli proč stojí na pozicí ůtočníka.Toto je jedenáctka těch nejlepší, kteří umí dokázat, jak je fotbal krásný, tak pro ně hlasujte a přeju at vyhraje váš favorit !




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 24.05.2016 00:12 do 25.05.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.