SESTAVA KOLA - 25.kolo Divize B, 2015-2016

Datum kola: 14.05.2016

0

Pětadvacet kol má zasebou Divize B. V tom aktuálním nejvíce nadchly výkony Chomutova či Horních Měcholup. Oba celky, jenž jsou stále ohrožené sestupem, porazili své soupeře na venkovních hřištích a připsali si tak veledůležité body. Kdo se do jedenáctky kola nakonec vešel?

Jako brankáře jsme zvolili mladého a talentovaného Milana Bébra, který sice na hřišti silného Nymburku jednou inkasoval, ale i přesto se mu povedlo dovést svůj celek k vítězství 2:1. Byla to teprve druhá prohra Nymburku na domácím hřišti po devadesáti minutách.

Důležitým článkem obrany Úval byl Pavel Štěpánek. Ten svému celku zařídil výhru svou brankou v jednasedmdesáté minutě a ačkoliv šlo o jedinou branku, byla jeho trefa vítězná. Do výběru pětadvacátého kola zařazujeme také zkušeného obránce Meteoru Martina Daňhela, který byl opět oporou defenzívy pražského celku. Otakar Vágner je jedním z mladých hráčů Horních Měcholup, co nastupují v základní sestavě. Tento defenzivně laděný hráč naposledy dokonce vsítil branku a podílel se na výhře 2:1.

Nedílnou součástí chomutovského celku je odchovanec Patrik Gedeon. Chomutovští se bez něho střelecky trápili, ale po jeho příchodu se severočeskému celku povedlo dát v každém zápase minimálně dvě branky. Jeho spoluhráč Jan Polcar byl strůjcem úspěchu levhartů v Souši. Mladý hráč nejdříve otevřel skóre krásnou střelou z dálky a poté sám přihrál na druhou branku Martinu Bočkovi.

Jediným střelcem Libiše na půdě jasně posledních Loun byl Tomáš Petr. Ten nejdříve v patnácté minutě skóre otevřel, druhou branku přidal v padesáté minutě z penalty. Naprosto skvěle se uvedl českobrodský fotbalista Ondřej Walter, který přišel v sedmapadesáté minutě na hřiště a ve stejnou chvilku se také radoval z branky. Za nás palec nahoru a nominace do jedenáctky kola.

Martin Boček se opět dočkal. Velká chomutovská posila a kanonýr se dál prosazuje, rozhodující brankou na půdě Souše se mu povedlo navýšit své střelecké manko na pět branek v jeho sedmi duelech. Český Brod vedl doma 3:0 hlavně díky Štěpánu Kacafírkovi, jemuž se povedlo v prvním poločase dát dvě branky. Aktuálně druhý celek se ještě musel strachovat o výsledek, ale své vedení zuby nehty udržel.

Komu dáte své hlasy?




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 17.05.2016 10:42 do 18.05.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články

Autor:

Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.