SESTAVA KOLA - 17.kolo Středočeský | Rakovník | III. třída , 2015-2016

Datum kola: 15.05.2016

0

Opět je tu pravidelná anketa a máte opět možnost podpořit své oblíbence, kteří se probojovali do sestavy kola.

Znovu připomínamé, podílet se na nominacích můžete zvolením hráče utkání v rámci nového hodnocení. Nezapoměňte tam rozdat body i za výkon rozhodčího, obou mužstev nebo třeba i konkrétních jednotlivců.  

Petr Šindelář (Branov) – Přesto, že nastoupil v utkání původně v poli, musel v jeho průběhu zaskočit za brankáře. Nelehkého úkolu se zhostil na jedničku a vychytal všechny šance Řevničova. Za skvělý výkon na netradičním postu odsunul další brankářské aspiranty Hůlu a Růžičku jen na lavičku. 

 

Dušan Šnobl (Pustověty) -  Plnil si vzorně obranné úkoly, navíc k tomu přidal i kvalitní a konstruktivní rozehrávku směrem dopředu.

 

Štefan Masarovič (Roztoky)  –  Opět vynikající práce v obraně a navíc asistoval u gólů při výhře nad favoritem z Lubné.

 

Václav Krůta (Roztoky) – Výborná práce ve středu hřiště plus nastandardně bojovný výkon, do sestavy se vešel jen na pozici krajního obránce.

 

Jakub Šutera - Pěkným gólem odstartoval vítězné překvapení kola pro Chráštany, ač útočník, v naší ofenzivně laděné sestavě bude pilovat stranu zálohy.

 

Jakub Eberle (Srbeč) - Ústřední postava přestřelky mezi Šanovem a Srbčí. Záložník Srbče dal sám pět gólů, což se jen tak nepodaří ani útočníkům.

 

Filip Kotchera (Sýkořice) – Takového hráče by si přál každý trenér - platný dozadu i dopředu, protihráčům motal hlavu zejména svojí rychlostí a vstřelil dokonce dvě branky

 

Jiří Langmajer (Pustověty) – Pro svůj tým znamenal jistotu a klid na balónu, který s přehledem rozděloval spoluhráčům

 

Matouš Jopa (Čistá) -  Připsal si dva zásahy v přestřelce proti Slabcům. Jeho druhá branka na 4:4 poslal zápas do penaltového rozstřelu, kde ale jeho tým už neuspěl.

 

Michal Rasocha (Branov) – Dvěma góly zařídl výhru Branova v Řevničově. Navíc po první brance utrpěl při ostrém zákroku pohmoždění ruky, přesto ale zůstal na hřišti a přidal pojistku v podobě druhého gólu.

 

Adam Trejbal (Lubná) – Jeho přesná dorážka přinesla Lubné naději na body proti Roztokám, nicméně nakonec ani svým gólem neodvrátil klopýtnutí favorita




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 17.05.2016 02:35 do 18.05.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.