SESTAVA KOLA - 15.kolo Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 15.05.2016

0

O víkendu skončily zápasy 15. kola a nyní přichází oblíbená sestava kola. Snad si v ní každý najdete nějakého oblíbence. Jelikož jsem nedostal žádné doporučení na brankáře, zvolil jsem Jiřího Hanzlíčka ze Žichlic, proč? Dočtete se níže v článku. Radek Knedlhans je uveden na pozici záložníka, jelikož bylo jmenováno moc útočníků, tak jsem náhodně do zálohy přesunul právě jeho. Celkem bylo jmenováno 11 hráčů, ale nebyl mezi nimi brankář a tak jsem musel náhodně vyřadit jednoho hráče z týmu, kde byly jmenováni 2 hráči, aby nebyl nějak tento hráč poškozen, v příštím kole ankety bude zaručeně jeho jméno v sestavě kola. Předchozích všech 5 anket ovládly hráči týmu Kozojed. Nyní mají také jednoho zástupce v sestavě kola. Říkám si, jest-li si už nemám náhodou připravit otázky právě pro něj. :) To bude záležet vše na vás. Maximální počet hlasů byl zaslán ve 3 jarním kole ankety, číslo hlasů se zastavilo před hranicí 260. Hlasování nyní startuje a tradičně poběží až do středečního poledne!!! Kdo se tak stane vítězem šesté jarní ankety?

 

Jiří Hanzlíček - brankář, v 2. poločase byl zraněn, ale celý zápas dokázal dochytat a stal se tak hrdinou. Zápas došel až do penalt a i díky němu dokázal jeho tým v této dovednosti zvítězit.

Josef Lang - obránce, odehrál 2. půli zápasu. Hodně pomohl svému týmu k remíze a v zápase vstřelil jednu branku.

Tomáš Hach - předstoper, je to výborný hráč. Hodně podporoval útok a zakládal útočné akce. On patřil k těm hráčům, s kterými měla Trnová problémy.

Milan Nigrini - levý obránce, je to velmi dobrý hráč. Podává v zápasech vždy stabilní výkony. V utkání vstřelil úvodní branku.

Lukáš Kaňka - obránce a během zápasu přešel do zálohy, podržel velmi často balon na svých kopačkách. Na hřišti byl hodně vidět a rozehrával dobře balony.

Radek Knedlhans - útočník, byl jediným úspěšným střelcem svého týmu. Vstřelil 2 branky a snažil se s nepříjemným stavem zápasu pro Hadačku něco udělat. Během zápasu toho hodně naběhal.

Jan Špaček - střední záložník, celý zápas hrál naplno. Běhal po celém hřišti a vstřelil 1 branku svého týmu.

Aleš Rampich - záložník, je to velmi dobrý hráč. Hodně toho naběhal a vstřelil druhou branku svého týmu. Patřil k nejlepším hráčům na hřišti.

Patrik Bauer - útočník, tento hráč byl snad u všeho, čeho jen mohl. Zařídil výhru Trnové 3:4. On se právě podílel na všech čtyřech brankách. Sám dvě vstřelil a na další dvě přihrál. Všem tak ukázal, že je to velmi dobrý hráč.

Radek Kučera - útočník, suverénně nejúspěšnější hráč Mladotic. V zápase vstřelil 2 branky a ještě na tu třetí přihrál a rozhodl výhru ve prospěch svého týmu. Na kontě už má nyní 11 přesných zásahů.

Petr Dobrý - útočník, z útočné trojice sestavy kola se nemůže chlubit tak skvělým kanadským bodováním, ale zaslouží si zde být. K zápasu nastoupil po velmi dlouhé době a vstřelil v zápase jednu branku. Podal velmi dobrý výkon.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 16.05.2016 22:31 do 18.05.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.