SESTAVA KOLA - 22.kolo Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 14.05.2016

0

Jak jsem uvedl v jednom  z reportů,  bylo dvacáté druhé kolo obrazem jarní části soutěže hlavně v tom, že téměř všechna mužstva mají v současné době mnoho zraněných hráčů. I v tomto kole mělo hodně trenérů velké problémy se sestavením mužstva, další hráči se zranili v průběhu utkání a někteří museli dokonce s nedoléčenými zraněními zápasy odehrát.

V minulém kole mi nedali trenéři žádnou možnost výběru brankáře a to si dovolím tvrdit, že tento post je v naší soutěži obsazen velmi kvalitně. O tomto víkendu se nejlepšími hráči utkání stali hned tři. Nakonec jsem mezi nimi vybral opatovického Honzu Müllera, který udržel čisté konto v domácím utkání s dobře hrajícími Chvalkovicemi na Hané. Na nezvyklém místě podal výborný výkon Marek Rozehnal z Pustiměře. Do středu obrany jsem postavil málkovického Miloše Zbořila, který jako jeden z mála domácích hráčů měl velkou snahu zvrátit nepříznivý stav utkání s béčkem Drnovic. Málem již tradičním hráčem sestavy kola se stává kučerovský Jan Zahradníček. Stále se lepší v habrovanském mužstvu Robert Kopač. Rozhodující branku v utkání s Lysovicemi vstřelil v poslední minutě utkání Ondřej Kašlík. Po dlouhé době se v základní sestavě Chvalkovic na Hané objevil Miroslav Hradil a v nešťastném utkání v Opatovicích, jej spoluhráči vybrali jako nejlepšího hráče utkání. Vynikající výkon podal v Moravských Málkovicích drnovický veterán Pišta Hrubša. Dvě branky vstřelil, na třetí přihrál a byl na hřišti všude tam, kde bylo potřeba. V mužsské kategorii se začíná prosazovat bohdalický Roman Vaculčík. Jeho výkony se lepší zápas od zápasu a proti Kučerovu vstřelil chytrou střelou druhý gól svého mužstva. Dobrým výkonem přispěl k překvapivému vítězství pačlavického béčka nad Hošticemi Miroslav Pozdíšek. Až ve druhém poločase se na hřiště v Habrovanech dostal rychtářovský Patrik Klúč, vstřelil jedinnou branku svého mužstva a přispěl tak k zisku zaslouženého bodu.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 16.05.2016 08:25 do 18.05.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.