SESTAVA KOLA - 21.kolo Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 08.05.2016

2

Je tu další hlasování o hráče kola, nyní již kola s pořadovým číslem 21. Tentokrát se rozestavení jeví více ofenzivně, neboť je 3-4-3. Hllasovat můžete tradičně do středečního poledne. Zároveň se omlouvám čtenářům za zpoždění s reporty, které budou na webu během zítřejšího dne, ještě jednou se za zpoždění omlouvám.

V brance tentokrát dostal přednost batelovský strážce svatyně Milan Cháb, který maximální koncentrací přispěl alespoň k bod za remízu 0:0 v zápase s Bítovčicemi. V obraně se pro toto kolo usídlili Roman Hejda, jehož Telč konečně bodovala, když Hejda přispěl gólem k důležité výhře 3:2 nad Rantířovem. Lukáš Komárek z Bítovčic se prezentoval zodpovědným defenzivním výkome a přispěl i svým dílem k remíze v Batelově. To mladší z bartrů, Martin Bednařík, bohužel svým gólem neodvrátil prohru v Antonínově Dole. Záložní čtveřici začíná Ondřej Brázda, který v zápase se Ždírcem prorval vše, co mu stálo v cestě, bohužel to na body tentokrát nestačilo. Michal Šabatka ukázal výbornou jarní výkonnost a opět přispěl gólovým příspěvkem k bodovému zisku nad nebezpečným protivníkem z Cejle. Pavel Kružík zajistil svým gólem důležitý bod ze zápasu s Puklicemi, z tábora soupeře se dobrým vkonem a gólovou tečkou prezentoval mladák Dominik Skotar, který má na jaře výbornou vkonnost a jeho góly nejsou rozhodně dílem náhody. Ždírecký Pavel Horáček sám rozhodl zápas s louckým béčkem dvěma přesnými zásahy, to samé se povedlo jamenskému kanonrovi Lukáši Varhankovi, jehož Jamné doma přehrálo ve formě hrající Starou Říši rozdílem třídy. To Roman Jonáš to povýšil ještě o úroveň nahoru, když hattrickem rozhodl o jasné výhře již postupujícího Velkého Beranova do I.B třídy.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 09.05.2016 18:08 do 11.05.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
12. 5. 2016 19:25
Dobrý den,
redaktorovi jsme to sdělili, zřejmě se překlikl. Michalovi se omlouváme, ale on se určitě ještě do sestavy dostane.
9. 5. 2016 19:19
Jiná jména v článku jiná v hlasování. Holub: Šabatka