SESTAVA KOLA - 24.kolo Divize D, 2015-2016

Datum kola: 01.05.2016

0

I tentokrát jsme poskládali ideální jedenáctku Divize D. Pro 24. kolo jsme zvolili osvědčené rozdělení postů 3-4-3 a vy můžete do středečního poledne rozhodovat o tom, kdo se stane Hráčem 24. kola!

Naše sestava tentokrát začíná a končí hráči Kozlovic. Při výhře 4:0 hráli důležitou roli brankář Tomáš Bureš a střelec 2 branek Libor Žůrek. Tento tým má jako jediný dvojité obsazení v sestavě. Dva hráči jsou také z Brodu, ale jeden z Uherského - střelec vítězné branky na hřišti Blanska Martin Pacl, ten druhý z Havlíčkova - tentokrát střelec téměř vítězné branky z Tasovic Lukáš Hekerle.

Číslo dvě také pojí všechny tři útočníky - všichny vstřelili ve svých utkáních dvě branky a tím pomohli k výhrám: Martin Hanus z Hodonína, Petr Malata z Rosic i již zmíněný Libor Žůrek z Kozlovic. Dva obránci také stáli u branek svých týmů, ani jeden však neslavil výhru - Lukáš Hrazdílek zachraňoval Tasovicím bod v 93. minutě, Jan Bubeník skóroval při prohře Přerova s Šumperkem. Ten reprezentuje naopak klíčový záložník Filip Rozsíval. Jediný obránce, který slavil výhru je Zdeněk Kučera ze Slavoje Polná. Výhry se konečně dočkala i Vrchovina a brankou se na tom podílel Miroslav Kovář. 

Dnes je z čeho vybírat, tak pomozte svým hlasem určit Hráče 24. kola!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 03.05.2016 09:59 do 04.05.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.