SESTAVA KOLA - 13.kolo Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 01.05.2016

0

Máme opět po víkendu a teď máte vy tu možnost hlasovat pro své oblíbence. Minulá 3 jarní kola ovládli s přehledem hráči Kozojed! 2x to byl Pavel Volín a 1x Martin Pánek, který znovu figuruje v sestavě kola. Dokáže někdo porazit tyto kozojedské zástupce týmu? Je to výzva pro ostatní kluby. Řekl bych, že tato speciálně útočná sestava kola je snad nejsilnější ze všech dosavadních. Už se těším na výsledky. Hlasování bude probíhat tradičně do středy do 12 hodin!

 Poznámka: Jelikož bylo moc uvedeno hráčů na postech útočníků a nebyli jmenováni téměř žádní obránci, musel jsem tři z útočníků přesunout na pozice záložníka a obránců je jím Radek Knedlhans, Patrik Mazák a Oldřich Kroj.

 

Karel Žemlička - hodně podržel svůj tým v důležitých situacích. Vychytal několik šancí domácích.

Petr Jícha - místo v sestavě kola si zasloužil svým nádherným gólem z dálky, kdyby se udělovala cena kola za nejhezčí gól, tak by ji měl dostat právě Petr Jícha.

Oldřich Kroj - jeden z nejvýraznějších hráčů Dolní Bělé se podílel na vítězství svého týmu 3:1. K vítězství přispěl i svým 1 gólem.

Patrik Mazák - jeden z autorů hattricku kola. Přesto jeho 3 branky nestačily ani na 1 bod Trnové, která svůj zápas prohrála velmi smolně.

Radek Knedlhans - velmi moc přispěl svému týmu 2 brankami a podal na hřišti velmi bojovný výkon.

Marek Holzman - nejstarší hráč na hřišti Kozojed. K zápasu nastoupil po více jak 1 roce a dokázal vstřelit hned úvodní branku svého týmu. Přesto, že neodehrál celý zápas, zaslouží si být v sestavě kola. Musíme také přihlédnout k jeho věku. Podle informací by mu mělo být kolem 43 let.

Miroslav Jánský - patřil k nejlepším střelcům svého týmu. Jako jedinému se podařilo vstřelit hattrick. Podal velmi pěkný výkon.

Tomáš Vaňourek - vstřelil 2 branky svého týmu. Výrazně přispěl k vítězství Plasů. Momentálně je druhým nejlepším střelcem celé soutěže a dotáhl se na rozdíl už jen 1 branky.

Martin Pánek - naopak nejmladší hráč týmu Kozojed. Své role se ujal velmi dobře, když dokázal vstřelit 1 branku a na další 2 branky přihrál.

Tomáš Valenta - asi nejšťastnější střelec z celé sestavy kola. Dokázal v bouřlivé atmosféře skórovat v 90. minutě zápasu a strhnout vedení týmu na svou stranu. Tento hráč nastoupil za Hadačku po velmi dlouhé době.

Daniel Fehér - podal velmi pěkný a bojácný výkon na hřišti. V zápase vstřelil 1 branku svého týmu. Patří mezi úspěšnější střelce celé soutěže.

 

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.05.2016 22:42 do 04.05.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.