SESTAVA KOLA - 12.kolo Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 23.04.2016

0

Skončili nám další víkendové zápasy, které nabídly velmi zajímavé výsledky. Vy máte opět možnost hlasovat pro ty nejlepší hráče kola. Nejtěžší rozhodnutí nastalo u brankářů, kde byli nominováni trenéry 2 gólmani. My jsme dali přednost Karlu Žemličkovi, který vychytal penaltový rozstřel svého týmu. Přesto musíme zmínit druhé jméno gólmana a to je Václav Hach, který stál zrovna v tom stejném zápase naproti Karlu Žemličkovi. V uplynulém kole jste dali všem zúčastněným hráčům celkem 196 hlasů! Překonejte tak toto číslo, ať je vidět, že i o IV. třídu je zájem. Jinak uplynulá 2. kola vyhráli hráči Kozojed. Dokáže už v této anketě zvítězit někdo jiný? Výsledky budeme znát již tradičně ve středu ve 12 hodin, kdy končí celé hlasování!

 

 

 

 

 

Karel Žemlička- díky němu vyhrál tým Plasů na penalty. Při pokutových kopech nepustil za svá záda ani 1 míč. Odchytal celou 2. polovinu zápasu + penaltový rozstřel, takže ani jedna jediná střela si nenašla cestu do jeho svatyně.

Marek Habrych- svým výkonem se podílel výrazně na překvapivém výsledku nad Trnovou 6:1. Jako obránce výborně rozehrával útočné akce svého týmu, během celého zápasu toho asi nejvíce naběhal a podal na pohled moc pěkný výkon.

Stanislav Vácha- jako správný stoper odmakal celý zápas, naběhal toho asi nejvíce ze všech hráčů na hřišti, byl u zrodu většiny útočných akcí.

Alex Chramosta- tomuto obránci se opět podařilo vstřelit 1 branku jako v minulém kole a díky tomu ho znovu můžeme najít v sestavě kola. Prosadil se jako jeden z mála obránců celého 12. kola.

Aleš Běhounek- svým jedinečným gólem oslnil jak přítomné hráče tak i publikum. Branku vstřelil z voleje téměř z poloviny hřiště. Za tento výjimečný gól si zaslouží ucházet se o hráče kola.

Pavel Volín- tomuto hráči asi není co dodat. Je nejlepším střelcem soutěže se 13 brankami na kontě. V tomto kole přidal další úspěšný zásah. Nachází se již po třetí za sebou v sestavě kola a jednou už tuto anketu vyhrál.

Martin Melichar- přesto, že nevstřelil žádnou branku, tvrdě odpracoval celý zápas a i díky jeho výkonu jeho mužstvo vyhrálo

Tomáš Hospr- asi jednoznačně nejúspěšnější střelec tohoto kola, který nasázel do soupeřovy branky 4 góly v rozsahu 31. minut. Na svém kontě má nyní už 9 branek.

Ondřej Kozler- vstřelil druhou branku svého týmu a podílel se tak výrazně na jeho vítězství.

Martin Beránek- autor 2 branek Třemošné. Podal pěkný a obětavý výkon, nejlépe ze všech jeho spoluhráčů se dokázal prosazovat a dostával se často do šancí.

Patrik Plaščiak- druhý nejúspěšnější střelec tohoto kola. Dokázal vstřelit hattrick současně třetímu celku tabulky - Trnové. Díky němu dokázaly Žichlice zvítězit.

 

 

 

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 26.04.2016 00:13 do 27.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.