SESTAVA KOLA - 18.kolo Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 23.04.2016

0

Jako každe kolo, jsme pro vás opět vybrali ty nejlepší z nejlepších. Přistí kolo , už zase bude o něco ostřejši , protože soůtěž se chílí do své poloviny a špice tabulky je neuvěřitelně napráskana  !!! Proto , když hraje tým skvěle a má tam hráče , který je v těch nejduležítejších momentech klíčový , tak maji něco jako Zlatý Grál a v posledních kolech soůtěže tomu nemůže být jinak a proto se máme rozhodně na co těšit.

Petr Šmíd jako jediný z golmanů dokázal ochranit svou svatini na 100 %.Tomáš Humml i v těžkých situacích se dokázal postavit za svůj tým a bojovat.Miroslav Somr předvedl, že obránce může být ůspěšný i v ůtoku za což mu patři velky obdiv.Jaroslav Mráček skvěle zastál svoji roli beka a k tomu dokázal přidat také branku .František Bůcha, jež zastáva svoji roli kapitána užasně a dokaž také vstřelit míč mezi tři tyče.Šimon Huttr , jako mladý kanonýr, který né , že vstřelil dvě branky, ale na jednu také přihral .Karel Hlavička, muž na tom nejsprávnějším místě, ostrostřelec v roli kapitána, díky nemuž jeho tým stále září.Michal Šípek: Druhý nejlepší střelec soůtěže, který se ani dnes nemilil.Luděk Jandoš dokázal přidat dvě branky a tím velmi svému týmu pomohl.Patrik Hozák , jež měl kopačky v skvěle formě, opět dva goly.A nakonec hvězda tohoto kola , muž, který dokázal, jak kvalitní dovede být i ve svém mladém věku.Doslova rozstřilel obranů soůpeřu a  svými pěti brankami má u nás veliký respect a uznáni. A nejedna se o nikoho jiného než Davida Kroce !




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 25.04.2016 23:52 do 27.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.