SESTAVA KOLA - 19.kolo Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 24.04.2016

0

Páté jarní kolo nabídlo hodně branek i zajímavé zápasy, nechyběly penalty a vyloučení. Níže uvedených 11 "statečných" se bude ucházet o Vaše hlasy v rámci hlasování o hráče kola. Hlasovat můžete tradičně do středy, do 12:00 hodin. 

Nulu tentokrát udržel puklický nadějný brankář Miroslav Kabelka, který tak pomohl k vhře na půdě Luk nad Jihlavou. V obraně dostali důvěru Petr Mach z Nadějova, který se dobrým výkonem zapříčinil o remízu v Jamném. Totéž platí i právě o jamenském Vojtěchu Kubínovi, kter gólem pomohl k remíze v derby s Nadějovem. Batelovský Ondřej Beseda vstřelil dokonce dvě branky a hlavně díky jeho příspěvku Batelov bojoval až do konce o tři body, které nakonec nezískal. V záloze o víkendu zazářili ždírecký Ondřej Záškoda, který měl prsty v obou brankách, kdy jednu vsítil a na jednu nahrál. Dalším ze čtveřice záložníků je puklický Dominik Skotar, jehož branka přispěla k vysoké výhře Puklic na hřišti loucké juniorky. Martin Křenek se gólem a několika dobrými přihrávkami podílel na debaklu Brtnice, když jeho Velký Beranov smetl hosty 7:0. Svého zástupce má po delší době i Cejle, kapitán Aleš Čáp  zavelel ke třem bodům v zápase s Bítovčicemi a jak řekl, tak se také stalo - sám se o to postaral dvěma přesnými zásahy. Útočné trio se opět neobejde bez Lukáše Karkuly, který v posledních tdench řádí jako černá ruka a o víkendu zaznamenal další hattrick proti Batelovu. Jeho "parťáci" jsou Michal Šabatka, který dal dvě branky za Antonínův Důl proti Rantířovu a Richard Ganzwohl, který se zjevně probouzí ze zimního spánku a za Velký Beranov o víkendu sestřelil Brtnici hattrickem.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 25.04.2016 22:36 do 27.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.