SESTAVA KOLA - 18.kolo Královéhradecký | Rychnov | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 24.04.2016

0

Ve čtvrtém jarním kole se za své týmy prosazovali především jejich tradiční střelci. Za Deštné vsítil dvě branky Lukáš Macháček, vamberecké mužstvo táhl dvěma zásahy David Hamerský a přepyšský Michal Blažej svému týmu pomohl dokonce hattrickem.  Do gólových statistik se však zapisovali i nováčci, kteří svými trefami zásadně ovlivnili výsledky utkání. Křivický střídající hráč Ladislav Gavula vstřelil po minutě na hřišti pojišťující branku do sítě Petrovic, Častolovice dovedl k výhře nad Slatinou matador Miroslav Přikryl. V 18. kole navíc pokračoval jarní trend gólových hodů, tentokrát lovili gólmani balon ze svých sítí devětatřicetkrát. 

Brankář Častolovic Jiří Jedlička udržel jako jediný muž mezi tyčemi v rámci 18. kola čisté konto. Jeho mužstvo sice hrálo s poslední Slatinou, ta na jaře ale rozhodně není tak ustrašeným týmem jako na podzim a vítězství a domácí gólman musel předvést slušný výkon, aby  dobré představení svého celku podtrhl.

České Meziříčí si na domácím hřišti vyšláplo na vedoucí Vamberk a zvítězilo 3:2. Vyrovnávací branku dopravil za Hlachova záda v 83. minutě obránce David Jančura, který tak načal závěrečný obrat.

Rokytnice sice pokaždé neuchvacuje skvělými výsledky na hřišti, její obránce Lukáš Hůlka ji ale táhne svými brankami neustále. Proti Lukavici to na bodový zisk sice nestačilo, přesto se rokytnický bek znovu trefil.

Obránce vedoucího celku z Lukavice Pavel Drašnar oslnil domácí fanoušky dvěma brankami, jež vsítil v 52. a 65. minutě. Lukavice i díky němu vyhrála 5:2 a vrátila se do čela přeborové tabulky.

Javornicjký bek Daniel Suk přispěl k triumfu nad posledními Voděrady jedním gólem z 80. minuty, kterým zvyšoval vedení svého týmu na 4:1.

Po jednozápasové odmlce pokračuje Lukáš Macháček v dresu Deštného ve vlastním gólovém představení. Kostelecké Lhotě vstřelil dvě branky a zásadním způsobem řídil triumf 4:2.

Javornický záložník Jan Bárta načal gólový účet zápasu proti Voděradům už ve 3. minutě, v 70. pak přidal rozhodující zásah na 3:1 a velkou měrou se tak podílel na celkové výhře 5:1.

Přestože Vamberk prohrál v Českém Meziříčí a přišel o první místo v tabulce, mohl se v utkání opřít o tradiční oporu Davida Hamerského. Ten vsítil obě branky svého celku a s dvaadvaceti trefami vede pořadí střelců okresního přeboru.

Michal Blažej se v zápase se Žďárem dokázal třikrát gólově prosadit a po dvou brankách ze hry a proměněné penaltě si zapsal hattrick. Přepychy i díky němu zvítězily 5:2.

Křivický útočník Ladislav Gavula nastupoval do zápasu s Petrovice v 80. Minutě za stavu 2:1 pro domácí a po necelé minutě pobytu na hřišti vsítil uklidňující třetí branku Křivic. Ty nakonec zvítězily 3:1.

Častolovice sice vedly nad Slatinou ve druhé půli už 2:0. Pohodlný náskok však navýšil dvěma rychlými zásahy zkušený Miroslav Přikryl, kterému na změnu skóre na 4:0 stačila pouhá minuta. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 25.04.2016 21:50 do 27.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články

Autor:

Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.