SESTAVA KOLA - 18.kolo Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 23.04.2016

0

Osmnácté dějství okresního fotbalového přeboru na Příbramsku bylo chudé na překvapení i gólovou úrodu, která nenabídla obvyklou porci brankového koření, za což mohly výjimečné výkony gólmanů. Kromě nich redakci fotbalunas.cz zaujalo i několik hráčů z pole, ze kterých vznikla následující sestava kola. Po dvou zástupcích do ní dodali lídr soutěže z Rožmitálu po suverénním vítězství na Luhách, mužstvo Trhových Dušníků po jasné výhře nad Kovohutěmi a dobříšská rezerva po zisku třech bodů v Jincích. Pro hráče 18. kola můžete hlasovat tradičně do stredečního pravého poledne. 

 Zůstal jediným nepokořeným mužem mezi tyčemi v tomto kole. Rožmitálský brankář Martin Zrno se měl podle výsledku v brance nudit, jenže opak byl pravdou. Zapotil se zejména v úvodu druhé půle, kdy během deseti minut zlikvidoval domácím tři šance.

Je prototypem moderního krajního beka, který kromě defenzivních úkolů piluje lajnu a podporuje svými náběhy ofenzívu týmu. Přesně tak se Pavel Kozohorský představil na hřišti SK Jince 1921, kde dobříšskému béčku výrazně pomohl k tříbodovému zisku.

V jarních odvetách nastupuje fotbalový univerzál Martin Švec většinou v obranné formaci Krásné Hory, přesto je jejím nejlepším střelcem. Často se objevuje před brankou soupeře po standardkách i při hře a proti Bohutínu vstřelil důležitý vyrovnávací gól.

Obránce Trhových Dušníků Petr Jícha to neměl při derby proti rivalovi z Kovohutí vůbec lehké, jak by se mohlo zdát podle výsledku, ale svého partu se zhostil skvěle. Proti zlobícímu a nebezpečnému soupeři si počínal rázně, obratně a k tomu přidal i fotbalovost.

Bohutínský bavič Patrik Smetanka navázal v Krásné Hoře na kvalitní výkony z poslední doby. Znovu neúnavně běhal, nabízel a vymýšlel útočné akce svého týmu a neustále zaměstnával obranu soka, která ho jednou neuhlídala. Jeho zásah Bohutínu k zisku nepomohl.

Záložník Kovohutí Příbram Ondřej Šváb opouštěl hřiště v Trhových Dušníkách jako spráskaný pes, ovšem za svůj výkon v derby se stydět nemusel. Byl motorem většiny akcí svého mužstva, které domácím téměř hodinu zle zatápělo, ale doplatilo na bídnou koncovku.

Blonďatý středopolař Martin Vondrák patří mezi ústřední postavy na jaře neporaženého celku Dublovic. Potvrdil to i v těžkém duelu v Pičíně, kde byl při absenci obvyklého kapitána Lomoze vůdčím typem. Podstoupil řadu soubojů, naběhal kilometry, vstřelil vedoucí gól.

Bezkonkurenčně vládne tabulce kanonýrů okresního přeboru a v přetěžkém střetnutí na Luhách potvrdil svou výjimečnost. Tahoun rožmitálské ofenzívy Petr Mora platil na soupeře rychlostí, důrazem a dokonalým ovládáním míče, který dokázal třikrát uklidit za záda domácího gólmana.

To by byl kousek! Dobříšský útočník Jan Karas odmítl v Jincích třetí hattrick po sobě, když v poslední minutě nedal penaltu, ale jinak byl znovu tím zabijákem, který dokáže zúročit kvalitní hru svého týmu. Dvakrát překonal domácího gólmana Suska a rozhodl o vítězství.

Nepostradatelným se stává pro fotbalisty Trhových Dušníků zkušený forward Petr Solnička. V derby s Kovohutěmi Příbram se blýskl dvěma zásahy. Tím prvním zvyšoval po změně stran na 2:0 a tím druhým vypjatý souboj rozhodl, když briskně odpověděl na kontaktní gól protivníka.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 25.04.2016 19:44 do 27.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.