SESTAVA KOLA - 20.kolo Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 23.04.2016

0

Trojan Jan – V patnácti letech si odbyl premiéru v mužích. Několika zákroky podržel svůj tým a ukázal, že s ním Slavia může do budoucna počítat.

 

Matějka Michal – Svými dvěma góly obrátil utkání se Slavií. Pomohl nejen svými góly, ale také pozorným bráněním a neúnavným podporování útoku.

Vrchota Pavel – Příkladně odbojoval utkání. Mladší by se v tomhle od něho měli učit.

Šimůnek Vít – I přes svůj věk předvedl několik sprintů a držel prapor obrany Slavie. Svými zkušenostmi obehraje skoro každého protihráče.

 

Louda Tomáš – V boji o záchranu předvedl dobré zakončení při brejku svého týmu, když vyrovnal na 1:1 a nedovolil prohru svého týmu.

Zich Alexandr – Ukázal svou vytříbenou techniku. Jednou vymetl šibenici, další jeho trestný kop dorazil spoluhráč. Další branku dal hlavou po jemné teči.

Ondřej Lekeš – Mladý záložník ovládal střed hřiště. Jednu branku sám dal, k tomu přidal několik přesných přihrávek na své spoluhráče a přispěl k vítězství.

Veverka Lukáš – Příkladně ukázal proč je kapitán. Když se na začátku utkání nedokázali spoluhráči prosadit, vzal to na sebe a individuální akcí dal úvodní branku šlágru kola s Třebší.

 

Nun Martin – Rozhodnutí toho utkání mělo na kopačkách spoustu hráčů, ale šance pálili. Tak se prosadil jeden z nejzkušenějších na hřišti, když napálil míč z dálky a rozhodl zápas ve prospěch Sršňů.

Žaloudek Jan – Nejlepší střelec soutěže. To je vizitka dvacetiletého útočníka Kosiček. Toto kolo přidal další dvě branky a přispěl k důležité výhře v boji o postup.

Fichtner Jakub – Ačkoli branku nevstřelil, výrazně pomohl k výhře ve Vysoké. Mladý útočník bojoval celý zápas a nedal soupeřům vydechnout.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 25.04.2016 12:20 do 27.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.