SESTAVA KOLA - 19.kolo Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 23.04.2016

0

Počasí fotbalu o tomto výkendu nepřálo tak, jako v předcházejících kolech a projevilo se to určitě na návštěvách i na výkonech fotbalistů. V devatenáctém kole naší soutěže padlo méně branek, výjimkou bylo utkání Chvalkovice na Hané - Pustiměř 3 : 4 a Rychtářov - Opatovice 2 : 3. V v prvně jmenovaném zápase vstřelil dvě branky Jiří Valach a posledně jmenovaném zápase se střelecky prosadil opatovický Zdeněk Švéda, který vstřelil branky tři. Oba dva jsem zařadil do dnešní sestavy kola.

 

Do branky jsme postavil pačlavického Libora Dopitu, který sice v Habrovanech jednu branku obdržel, ale několika dalším zabránil. Martin Brovják z Lysovic pomohl svým výkonem svému mužstvu k dosažení prvního jarního vítězství. Jistotou zadních řad mužstva Komořan je stále stoper David Skřivánek. V těžkém utkání v Drnovicích dobře hrál a organizoval obranu švábenský Michal Weiss. Velmi dobře hrál v Kučerově málkovický obránce Kamil Klvač. Oporou mužstva Rychtářova byl i proti Opatovicím Milan Pospíšil. Konstruktivní záložník Pustiměře Marek Rozehnal svým výkonem a vstřelenou brankou pomohl k vítězství svého mužstva ve Chvalkovicích na Hané. Svůj podíl na zlepšených výkonech mužstva Bohdalic "B" má záložník Libor Martínek. Do několika šancí se v utkání s Pačlavicemi dostal habrovanský Lukáš Pořízek, tu největší proměnil a zařídil další vítězství svého mužstva. Čistým hattrickem rozhodl o vítězství v Rychtářově Zdeněk Švéda z mužstva Opatovic. Dvě branky Jiřího Valacha nepomohly k zisku bodů Chvalkovicícm na Hané.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 25.04.2016 08:33 do 27.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.