SESTAVA KOLA - 17.kolo Středočeský | Kolín | III. třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 16.04.2016

0

Velice útočně naladěná sestava sedmnáctého kola by nejspíš v žádném zápase neuspěla a dala by tak vyniknout jedině gólmanovi. Ale když trenéři ocenili útočné aktivity svých týmů, tak musíme přeškolit ofenzívní hráče na defenzívní. Favorité Bečváry a Velim se v tomto kole trápili, ale uhráli výhry. Tuchoraz si připsala první venkovní zisk, Liblice těsně uspěly ve Chválovicích. Hodně branek (osm) viděli diváci v Radimi a v Pečkách a v DDobřichově se dočkali i penaltové loterie s větším úspěchem pro domácí. Proto tolik ofenzívy v sestavě kola. A kdo je nominovaný? Čtěte dále a hlasujte do středečních 12:00 pro svého favorita.

 

Tentokrát jsme měli nominované dva gólmany, ale do sestavy kola se dostal bečvarecký Zdeněk Kropáček, protože udržel nulu na svém kontě.

 

Hráči do pole jsou tito: Jan Malý (PEČ), opora zadních řad. Chvalovický Jossef Rabensefer, střelec dvou branek. Lukáš Synek (RAD), autor tří branek v síti D. Pole. Martin Vosecký (TUCH), který svojí trefou přispěl k první výhře svého týmu na cizím hřišti. Liblický Radek Lanc,který přispěl dvěma brankami k výhře ve Chválovicích. Jan Čermák (DPO), jenž sice dal dvě branky, ale ani to neodvrátilo porážku D. Pole. Miroslav Černý (BEČ), autor dvou gólů do sítě Rostoklat. Pečecký Dan Dobiáš, který sice branku tentokrát nevsítil, ale svými útočnými výpady zaujal. Martin Novotný (CER), jehož výkon ocenil i trenér soupeře, přestože dal tři branky. Luděk Kostka (VEL), také autor dvou branek a tahoun útočných akcí.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 18.04.2016 22:35 do 20.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.