SESTAVA KOLA - 17.kolo Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 16.04.2016

0

Čtvrtý jarní díl okresního přeboru přinesl až na dvě výjimky vesměs vyrovnané souboje, což dokládá i skutečnost, že ve čtyřech ze sedmi duelů se soupeři o body dělili. Očekávané naopak byly kanonády rezervy Dobříše proti posledním Počepicím a lídra soutěže z Rožmitálu v domácím utkání s o záchranu bojujícími Jincemi. Prakticky na žádném z hřišť se fanoušci nenudili a kromě vypjatých momentů mohli obdivovat nádherné góly i výjimečné výkony jednotlivců. Z nich se zrodila sestava 17. kola okresního přeboru, do které po dvou fotbalistech dodala mužstva Dobříše B a Trhových Dušníků. Pro hráče kola můžete hlasovat tradičně do středečního pravého poledne.

Jak důležité je mít mezi tyčemi své branky Zdeňka Krejzu, se přesvědčili fotbalisté Trhových Dušníků v zápase s Dublovicemi. Ty mají směrem dopředu opravdu kvalitní tým, což ukázaly hlavně po přestávce, ovšem strážce domácí svatyně překonaly jen jednou.

Na jeho fotbalovém kumštu v současnosti stojí a padají výkony týmu Krásné Hory. Jasně to ukázal i duel v Nečíni, kde fotbalový univerzál Martin Švec zaujal místo v obraně, přesto se blýskl hattrickem. Jeho trefa hlavou v nastaveném čase zajistila hostům první jarní bod.

Stoperovi Petru Burianovi z Nové Vsi a Malé Hraštice zápas proti Spartě Luhy vyšel. Jím řízená obrana sice dvakrát inkasovala, ale domácí chasník stále velel do útoku. Připravil neuznaný gól Fafejtovi a na začátku druhé půle přesnou střelou k tyči odčaroval kouzlo hostujícího gólmana.

Věhlasu svého slavnějšího bratra dobříšský obránce Matěj Rajnoch asi nikdy nedosáhne, ovšem v utkání s Počepicemi byl nepřehlédnutelnou postavou. Jistý v defenzivě a neustále se snažil podporovat útok a za svou aktivitu byl odměněn dvěma góly. V první půli se trefil z přímého kopu, ve druhé ze hry.

Je to bavič, ale zároveň kvalitní fotbalista. Bohutínský záložník Patrik Smetanka byl ústřední postavou svého celku při vítězství nad Pičínem. Oběhal toho spoustu, rozděloval spoluhráčům míče a ještě se tlačil do zakončení. V akrobatické pozici ještě neuspěl, ale pak svůj výkon korunoval gólovou pojistkou na 2:0.

Jeho mužstvu se na jaře nedaří a trápilo se i ve vyhrocené bitvě s Rosovicemi. Záložník David Hnízdil, oblékající dres Kovohutí, byl v domácím výběru jedním z mála, kdo snesl přísnější měřítko. Snažil se, dřel, běhal, vymýšlel, gólově se však neprosadil. Přesto sklidil po zápase chválu příznivců i spoluhráčů.

Byl neúnavným motorem akcí dublovických fotbalistů na hřišti Trhových Dušníků. Na hřišti Martin Vondrák nešetřil pohybem, snažil se připravit šance spoluhráčům, ale i sám často zakončovat. Přestože se žádný jeho pokus neujal, blonďatý středopolař patřil k vůdčím typům na jaře stále neporažených hostů.

Ani jemu nebylo tentokrát souzeno, radostí si zakřičet: gól! Záložník Sparty Luhy Ladislav Matějka přesto v Nové Vsi zářil. Byl režisérem hry hostujícího týmu, který zaskočil soupeře do pauzy dvěma zásahy, nebezpečné kopal standardní situace a v každém okamžiku dokazoval, že si s balónem rozumí.

Zdá se, že svá slova o útoku na krále střelců okresního přeboru myslí vážně. Rožmitálský útočník Pavel Leitermann sice není ještě po těžkém zranění kolena stoprocentně fit, nicméně střílí mu to náramně. Proti Jincům totiž zopakoval čtrnáct dnů starý kousek a potupil soupeře čtyřmi trefami.

Bravo! Podruhé za sebou vstřelil zkušený forward dobříšské rezervy Jan Karas hattrick. Proti Počepicím na něj potřeboval jen pět minut a prokázal, že je střelec se zabijackým instinktem. A dokázal, že není jen hráčem do šestnáctky. Při své třetí trefě předvedl samostatnou akcí zakončenou z dálky do růžku branky.

Dokonale zastoupil svého útočného parťáka Smejkala, jenž vyšel proti Dublovicím naprázdno. Útočník Trhových Dušníků Petr Solnička představoval pro branku protivníka mnohem větší hrozbu. I když dvě příležitosti zahodil, jednou se prosadil a zajistil domácím vedení, které však po obrátce neudrželi.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 18.04.2016 19:18 do 20.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.