SESTAVA KOLA - 25.kolo ČFL , 2015-2016

Datum kola: 16.04.2016

0

Kolo, které patřilo stoperům! Alespoň podle hodnocení trenérů, kteří vyzdvihovali ze svých mužstev nejvíce právě střední obránce. Sestavit ideální jedenáctku kola tak nebylo vůbec jednoduché, tak se podívejte, kdo do výběru nakonec proklouzl a komu můžete přispět svým hlasem v boji o Hráče kola! Na webu fotbalunas.cz vám přinášíme to nejlepší zpravodajství o ČFL v zemi - reportáže, ohlasy trenérů, fotografie ze zápasů, tak nás sledujte!

 

Jestli je jedno jasné, tak že jen tak by naše jedenáctka branku nedostala...

 

I na post brankáře se tlačilo více kandidátů. Fendrich, Rondzik, Šiman, ti všichni byli jmenováni za hvězdy svých zápasů. Jenomže výkony královodvorského Marka Boháče nám nedaly jinou možnost, než tohoto gólmana obsadit podruhé po sobě. Opět totiž neinkasoval, kdy v zápase předvedl několik výtečných zákroků, vše korunoval v nastavení, kdy opět chytil penaltu! A aby toho nebylo, pomohl i k vítězství v penaltovém rozstřelu. Boháč má formu jako hrom!

 

Obrana sestavená z čistokrevných stoperů je trochu unikát, ale výkony daných hráčů plně zasluhují ocenit postavením v sestavě kola. Jiří Petrů byl nejlepším hráčem Záp při bezbrankovém boji v Králově Dvoře. Michala Rendlu si pak nemohl vynachválit písecký kouč Prášil po překvapivém bodovém zisku na Žižkově. Výkon Pavla Javorského zase vypíchli Domažličtí a do čtveřice zaujal ve šlágru kola vltavínský stoper Martin Uvíra. A to ještě zůstali neobsazení stopeři Králova Dvora Šilhavý a Sus, kteří vedou neprůstřelnou obranu, nebo třeba benešovský Zákostelský, který rozhodl zápas v Tachově.

 

V zápase se Zápami se skvělým výkonem, hlavně ve druhé půli, předvedl Jakub Balšánek, i když ke gólu jeho snaha nakonec nevedla. Jedinou branku Chrudimi proti Vltavínu, a že byla pěkná, vstřelil záložník Jakub Krčál. Pozici defenzivního štítu (ne, že by ho naše obrana potřebovala...) pak plní v TOP 11 kapitán Brozan Radek Cibulka, který byl označen v zápase (ve kterém hrál také na místě stopera) za nejlepšího hráče vítězného týmu. Benešov podal týmový výkon a při obratu v Tachově se zaskvěla většina jeho hráčů, my ukázali na Ladislava Vopata, který vstřelil důležitý gól do šatny na 2:2.

 

V útoku je pak střelec Dobrovic Jiří Sodoma, nejlepší střelec kola, když dvěma brankami sestřelil Převýšov. A mostecký tříbodový úspěch pak zastupuje v sestavě kola mladý útočník Daniel Kasal, který zažil ostrou premiéru v základní sestavě Mostu a svým nasazením a bojovností plně uspokojil požadavky trenéra Hoffmanna.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 18.04.2016 17:56 do 20.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.