SESTAVA KOLA - 17.kolo Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 16.04.2016

0

Další pokračování nejvyšší okresní soutěže přineslo až na jedno utkání (skončilo bez branek) gólové žně. Vše korunoval parádní zápas v Nové Vsi. Ale i ostatní utkání přinesla spoustu branek, zvratů ve skóre a zajímavých situací. Z vybraných jednácti borců, kteří se prosadili do sestavy kola, máte možnost vybrat do středečního poledne jednoho "vyvoleného".

Na postu brankáře byla opět velká konkurence. Vybrán byl nakonec brankář Boršova nad Vltavou Machata, který si připsal pár výborných zákroků a udržel mládské střelce na uzdě. 

 

Dobrý výkon podal na postu stopera Valenta z Temelína, pomohl týmu k čistému kontu. To stejné by se mohlo říct i o Pařízkovi z Mladého. Po více než půl roce nastoupil k utkání  ve srubeckém dresu, druhém v aktuální sezóně, Jiří Leština a hned pomohl k domácí výhře. Prohře nezabránil Petr Boháč z Nové Vsi, nicméně odvedl dobrou práci, za kterou ho vyzdvihl i trenér Pekárek.

 

Z útoku se pro zápas s Neplachovem trochu z nouze stáhl do zálohy Ondřej Píša. Zařídil penaltu, nahrál na vítězný gól a skvěle dirigoval hru svého týmu. Tu stejnou úlohu splnil jankovský Šindelář, který si připsal dvě branky a jednu asistenci - vynikající výkon! Kamil Krupka sice v souboji s Novými hrady skóroval, ale prohře svého týmu nezabránil, přesto odevzdal velmi dobrý výkon. 

 

Čtyrácký Šejnoha vstřelil dvě branky v utkání s Neplachovem a velkou měrou se tak podepsal pod konečné skóre 2:3. Stejný počet branek vstřelil i novohradský Rehák, který se do hry dostal až v průběhu utkání. Martin Zach vstřelil jeden gól a když odcházel ze hřiště, vedl jeho tým 3:0. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 18.04.2016 17:41 do 20.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.